Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Streisand
AWS
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

AWS

Egyéb zene
Az AWS zenekar 2006 nyarán alakult Budakeszin. A zenekar 5 tagból áll: Brucker Bence(gitár), Kökényes Dániel (gitár), Siklósi Örs(ének), Varga Marcell(basszusgitár) és Veress Áron(dob).
2008ban vették fel első kislemezüket, mely a Faithless címmel jelent meg. A következő időszakban, számos tehetségkutatón vettek részt, többek között:Emergezna, MetalChamp, BZF.
A későbbiekben alakult ki a végleges felállás. A tagcseréket követően a modernebb hangzás elérése érdekében a szintetizátort samplerekre cserélték.
Az együttes fellépett többek között olyan helyeken is mint, a Petőfi Csarnok az A38 és a Dürer Kert. A Superbutt előzenekaraként közösen játszottak több vidéki nagyvárosban is pl.: Győr, Sopron, Székesfehérvár, Pécs. 2009 tavaszán az AWS Erdélybe is eljutott egy több napos miniturné keretében, amely az egyik legfelemelőbb élmény volt mindannyiuk számára és ahol jó baráti kapcsolatot tudtak kiépíteni a Superbutt tagjaival.
A zenekar 2010 áprilisában készül kiadni első nagylemezét, ***** címmel. Ez után egy videoklip leforgatását tűzték ki célul, mely július vége felé debütálna a magyar médiában. 2010 nyarán több hazai fesztiválon is részt vesznek, köztük az EFOTT-on és a SZIGET-en is.
Az AWS a BPRNR gondozása alatt áll.
 
 

 
 
 
15596Koncert
3247Előadó
1485Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Szubkultúrák  találkozása az...
Szubkultúrák találkozása az... November 20-án a budapesti Akvárium klubban három rockabilly vonalon mozgó zenekar adott koncertet egy minifesztivál keretein belül. Ed Phillips and the Memphis Patrol, Gorilla és a Mystery Gang. Ha meglátnak egy nagybőgőt a színpadon, sokan máris besorolják a zenekart a rockabilly műfajba, pedig rengeteg ága van még ennek a stílusnak,...
Párizsban lépnek fel a magyar...
Párizsban lépnek fel a magyar... Tavalyi nagysikerű turnéjának folytatásaként ismét Franciaországban lép színpadra a Recirquel. Az első magyar újcirkusz társulat pénteken mutatja be a Müpával közös, Párizs éjjel című produkcióját a francia fővárosban.
Egyszerre készül 15 Star Wars...
Egyszerre készül 15 Star Wars... December 5-én a Star Wars előtt tiszteleg a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben és Dürlinben. 15 tetováló is Star Wars mintával készül a hazai legnagyobb szabású tetováló rendezvényre, ahol ráadásul egy időben, egy helyen készítik el a tetoválásokat.
Új formációval jelentkezik Oláh...
Új formációval jelentkezik Oláh... Az X-Faktor 2012-es szériájának győztese december 8-án bemutatkozó koncertet ad legújabb zenekarával, a Roma Soullal. A jegybevételből a nehéz sorsú gyerekeknek vesznek karácsonyi ajándékot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek
 
 
 
2015-11-30 16:07:44