Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Kalapács zenekar
Kalapács zenekar Kalapács zenekar Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Kalapács zenekar

Metal
Hírek és rajongókTovábbi hírekért görgess a doboz fölött
 
 
 

 
 
 
17342Koncert
3310Előadó
1543Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
15. jubileumát ünnepli a Žagar a...
15. jubileumát ünnepli a Žagar a... A hazai elektronikus zene úttőrő zenekara Idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ebből az alkalomból különleges koncertre készülnek május 12-én a Budapest Park színpadán.
 Igazi worldmusic–cirkusz: Tóth...
Igazi worldmusic–cirkusz: Tóth... 2016. április 29-én az A38 Hajó kiállítóterében játssza le a TrioM formáció, első, Maya című lemezét és újabb számait. A lemez világzenei hungarikum, az audiovizuálisan felturbózott koncert pedig valóságos world-music cirkusz lesz.
Illényi Katica The Akademia Music...
Illényi Katica The Akademia Music... Illényi Katica thereminen előadott ’Once upon a Time in The West’ (’Volt egyszer egy Vadnyugat’) című felvétele kapta a Los Angeles-i székhelyű The Akademia Music Award szavazásán a ’A legjobb feldolgozásnak’ járó elismerést.
Nem irtják a patkányokat a...
Nem irtják a patkányokat a... A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható. A zenekartól megszokott jókedv, pörgés és energia, valamint a jól ismert dallamok és ritmusok garantálják majd az össznépi ’ereszdelahajam’...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek