Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Sex Action
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Sex Action

 
 

 
 
 
12869Koncert
3023Előadó
1426Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Újra nyitva a Budapest Park
Újra nyitva a Budapest Park Bár olykor kicsit még télies ez a tavasz, főleg éjjel, de megnyitotta kapuit a Budapest Park újra. Előtte meg még tartottak is nekünk egy sajtótájékoztatót, hogy mire számíthatunk/számíthattok az idén.
Ne add már, uram, az esőt:...
Ne add már, uram, az esőt:... Sorra nyitnak a nyári bulihelyek: április 30-án, csütörtökön megnyitja kapuit – és 2015-ös szezonját – a Barba Negra Track is: színpadon a Hooligans!
Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács...
Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács... 2015. április 29-én várják mindazokat, akik amellett, hogy mozgással, zenével, reggelivel és jókedvvel indítják a napot, elkötelezettek amellett is, hogy a lehetőségeikhez mérten maguk is egy kicsit jobbá tegyék a helyet, ahol élünk.
 A pszichedelikus Kelly Family...
A pszichedelikus Kelly Family... Lemezbemutatóval egybekötött űrutazásra invitál az Ozric Tentacles az Akvárium Klubba április 29-én. Az instrumentális zenében utazó együttes stílusa igen széles skálán mozog: az ambient, a groove és a dub elemei keverednek a pszichedelikus rockkal, ezzel szinte egy földöntúli egyveleget létrehozva.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Rockbuli
Rockbuli0 Koncert
Bronzon
Bronzon0 Koncert
 
Új koncert helyszínek