Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Miklós születésnapi koncert
Sex Action
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Sex Action

Közelgő Sex Action koncertek

Barba Negra Music Club · április 11. (20:00)
 
 

 
 
 
12069Koncert
2981Előadó
1423Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Londonban szabotáltak, pár nap...
Londonban szabotáltak, pár nap... Már csak két hét van hátra, hogy Corey Taylor bandája, a Slipknot 11 év után visszatérjen Budapestre és február 5-én lehengereljék magyar rajongóikat.
"E hangok itt a múlt hieroglifái,... Január 21-én a MOM Kulturális Központban rendhagyó keretek közt idéztük meg együtt Cseh Tamás szellemét, örökségként hátrahagyott dalain keresztül. A Get Closer névre keresztelt rituálé házigazdája az a három fiatalember volt, akik eredetileg a méltán népszerű Vodku zenekar oszlopos tagjai, ám ezúttal zseniális...
A teljesség felé – itt a Szabó...
A teljesség felé – itt a Szabó... A Szabó Benedek és a Galaxisok idén tavasszal jelenteti meg az A legszebb éveink című második nagylemezét, melyről most meghallgatható az első új szám, amihez készült egy hangulatos klip is.
Túl szép, amit te mondsz –...
Túl szép, amit te mondsz –... A Máté Péter életművét feldolgozó, Vagy mindent, vagy semmit című est alatt Farkas Gábor Gábriel hangján szólalnak meg a legendás zeneszerző-előadóművész legismertebb és ritkábban hallható dalai. Legközelebb január 29-én perdülnek táncra a lelkek és a lábak az Orfeum, a pesti mulatóban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
PiXL
PiXL0 Koncert
Daily Hold
Daily Hold1 Koncert
Moonflower
Moonflower 1 Koncert
 
Új koncert helyszínek