Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
fenyő
Lovarda, Debrecen
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Lovarda, Debrecen

Debrecen
 
 

 
 
 
10223Koncert
2947Előadó
1388Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Fellép a KisCipő is: tribute...
Fellép a KisCipő is: tribute... Tribute zenekarok első ottalvós fesztiválját tartják csütörtöktől a komáromi Monostori Erőd falai között.
Jól szerepelt hangzásban a Zichy...
Jól szerepelt hangzásban a Zichy... Két hónapja azt írtam róluk a MűPa-beli koncert kapcsán, hogy ritkán koncertező zenekar, most meg, mit ad isten, ismét láthattam őket élőben. Persze ettől még igaz az állítás, évi 3–4 koncert egyáltalán nem sok, igaz, az elmúlt közel 20 év teljes hallgatásához képest szinte már tobzódás.
A negatív első – Sziget...
A negatív első – Sziget... Már csak néhány nap választ el minket attól, hogy legnevesebb hazai fesztiválunk újra kitárja kapuit. Ennek örömére megpróbáljuk összeszedni napi bontásban mit, miért, hol és mikor érdemes megtekinteni zenei viszonylatban. Mert még mindig kell az az egy hét együttlét! :)
Karthago-mese itt, koncert július...
Karthago-mese itt, koncert július... Egyszer volt, hol nem volt, volt az 1970-es években egy Corvina nevű együttes, amely számos népszerű slágert adott a magyar zenének. Olyanokat mint a.... – hát, ha neked sem jut egy dalcím sem eszedbe, az nem a véletlen műve. Nekem is csak egy, az Álmaidban visszatérek. Pedig voltak lemezeik is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek