Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
17531Koncert
3312Előadó
1551Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Romantika, slágerek és...
Romantika, slágerek és... Semmi extra, nem lép fel itt Tina Turner vagy Stevie Wonder, sőt Whitney Houston vagy Michael Jackson sem ugrik be az öröklétből, de a hangulat legalább olyan, mintha itt lennének, hiszen van jó pár magyar énesek és banda, akik szívesen táncoltatják meg a nagy elődök szellemében azokat, akik nem vágynak stadionőrületekre, csak egy...
Először Magyarországon a...
Először Magyarországon a... Hazánk legnépszerűbb big band-­‐jével, a Budapest Jazz Orchestrával lép egy színpadra Magyarországon először a világsztár énekes gitárvirtuóz, Raul Midón.
Hogy kerül egy lapra Geszti, Cseh...
Hogy kerül egy lapra Geszti, Cseh... A hetvenes-nyolcvanas évek hazai underground zenéje és a korszak képzőművészetének kapcsolatát vizsgálja Rock/tér/idő címmel a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum (Lumú) péntektől látható kiállítása.
Imádsággal Palmüráért –...
Imádsággal Palmüráért –... Imádsággal Palmüráért elnevezésű koncerttel emlékeztek meg a terrorizmus áldozatairól meg orosz az ókori szíriai romvárosban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek