Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Miklós születésnapi koncert
Petőfi Csarnok
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Petőfi Csarnok

Budapest, 1146, Zichy Mihály út 14

Az 1020 m2 alapterületű koncertterem 2500 fő befogadására alkalmas, széksorosan ültetve pedig 900 fő is kényelmesen elfér. Alkalmas folk-, könnyű- és komolyzenei koncertek, színházi előadások, felnőtt és gyermekprogramok, kiállítások, vásárok, börzék, céges nagyrendezvények, filmvetítések, filmforgatások stb. megrendezésére.

 
 

 
 
 
12358Koncert
2991Előadó
1437Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
100 produkció a Pécsi Egyetemi Napokon
100 produkció a Pécsi Egyetemi Napokon Mintegy száz, elsősorban zenei produkciót kínál a Pécsi Egyetemi Napok (PEN) programja. A PEN-t április 29. és május 2. között rendezik meg a Zsolnay Kulturális Negyedben.
Taroltak a magyar sörök Írországban
Taroltak a magyar sörök Írországban Noha nem tartozik szorosan a koncerthez, a zenéhez (de), azért mégsem mindegy, mit iszunk bulizás közben, és az sem, hogy az, amit esetleg iszunk, az miként szerepel külföldön: egy arany, egy ezüst és hat bronzéremmel tértek haza kézműves sörfőzőink Írország egyik legnagyobb és legrangosabb sörversenyéről.
Egy idióta szelfizéssel zavarta...
Egy idióta szelfizéssel zavarta... Egy színpadra felugró, táncoló, magáról szelfit készítő férfi zavarta meg Fischer Ádám és az Orchestra of the Age of Enlightenment angol zenekar koncertjét a londoni Royal Albert Hallban.
Elrajtol a Magna Cum Laude
Elrajtol a Magna Cum Laude Március 6-án, pénteken a Barba Negra Music Clubban nyitja meg idei szezonját a Magna Cum Laude zenekar.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Stella kórus
Stella kórus1 Koncert
Starmachine
Starmachine0 Koncert
WS Telepop
WS Telepop1 Koncert
 
Új koncert helyszínek