jksz

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

2 hete  ·     ·  koncert.hu

A reflektorfényben élők körében bátor lépésnek számító tettre szánta el magát a remek hangú énekesnő: vasárnap a Facebook-on osztotta meg rajongóival, hogy daganatos betegséggel küzd, és egy darabig távol marad a színpadtól.

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

Sokáig gondolkodtunk azon, csatlakozzunk-e a többi sajtóorgánumhoz, és megosszuk-e a hírt veletek, nem szerettünk volna a bulvárhiénaság gyanújába keveredni. Ami miatt mégis a közlés miatt döntöttünk, az az énekesnő őszinte és emberi bejelentésének egyik félmondata, vegyétek határozott biztatásnak: "szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát"!

"Kedves Rajongóink, Barátaink!
Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.
Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek.
Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról."

Várjuk mielőbb vissza a színpadra, és kívánjuk neki, hogy életét minél hamarabb újra a jazz vezérelje!


 

 

Szólj hozzá!


Caramel lemezborítóját Tarján Zsófi, a Honeybeast énekese tervezte

Caramel lemezborítóját Tarján Zsófi, a Honeybeast...

Hetedik stúdiólemezét stílszerűen 7 címmel készítette el Molnár Ferenc Caramel. A népszerű énekes, dalszerző július 28-án pénteken a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Siófokra látogat a (majdnem) eredeti Boney M.!

Nemrég számoltunk be arról, hogy Szamossályi lépviselő-testülete úgy döntött, nem szarakodnak tovább a magyar haknibrigádokkal, hanem egyenest a Boney M-et hívják meg a falunapra. Most megint jönnek. De nem azok. Sőt, nem is azok. Elmondjuk, kik.

Már 31 éve????

31 évvel ezelőtt, 1986. július 27.–én lépett fel Budapesten a Népstadionban 76 ezer fős közönség előtt a legendás Queen együttes. Ezen a koncerten viselte Mercury azt a hermelinpalástot, ami a királyi koronával együtt a jelképévé vált, és a budapesti show után a Queen eredeti felállásában már csak 5 koncerten volt látható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek