jksz

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

2017. július 17.  ·     ·  koncert.hu

A reflektorfényben élők körében bátor lépésnek számító tettre szánta el magát a remek hangú énekesnő: vasárnap a Facebook-on osztotta meg rajongóival, hogy daganatos betegséggel küzd, és egy darabig távol marad a színpadtól.

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

Sokáig gondolkodtunk azon, csatlakozzunk-e a többi sajtóorgánumhoz, és megosszuk-e a hírt veletek, nem szerettünk volna a bulvárhiénaság gyanújába keveredni. Ami miatt mégis a közlés miatt döntöttünk, az az énekesnő őszinte és emberi bejelentésének egyik félmondata, vegyétek határozott biztatásnak: "szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát"!

"Kedves Rajongóink, Barátaink!
Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.
Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek.
Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról."

Várjuk mielőbb vissza a színpadra, és kívánjuk neki, hogy életét minél hamarabb újra a jazz vezérelje!


 

 

Szólj hozzá!


Idén dupláz a magyar Oktoberfest, ráadásul fellép a Saragossa Band!

Idén dupláz a magyar Oktoberfest, ráadásul fellép a...

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal látogat el Budapestre, valamint első alkalommal Szombathelyen is lesz gigasörfeszt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz a Linkin Park búcsúkoncertje? Chester Bennington-emlékest rengeteg sztárfellépővel

Összefog a zenészvilág: rengeteg zenészbarát lép fel a talán utolsó Linkin Park koncerten októberben

Shock in Rio: Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek
Új koncertek