jksz

Justin Timberlake dalát dolgozta fel a The xx

2 hete  ·     ·  koncert.hu

A BBC Radio 1 Live Lounge című élő zenei műsorában került sor arra a különleges produkcióra, amelyben a brit indie pop trió, a The xx Justin Timberlake 2006-os "My Love" című felvételét dolgozta át a saját zenei világára.

Justin Timberlake dalát dolgozta fel a The xx
A The xx tagjai azt írták Facebook-posztjukban, hogy ez az egyik kedvenc JT-daluk, és hogy nagyon élvezték az előadást. Az eredetileg szólóként készült felvételt nagyszerűen átültették Romy Madley Croft és Oliver Sim hangjára, illetve Jamie xx gondoskodott arról, hogy a pop és az általuk képviselt elektronikus indie irány nagyszerűen megférjen egymás mellett az új verzióban.
Az eredeti:
A The xx -féle verzió:
A másik dal, amit a The xx előadott a mostani BBC Radio 1 Live Lounge szereplésük alkalmával, a "Dangerous", a 2017. január 3-án megjelent "I See You" című albumuk egyik trackje.

 

 

Szólj hozzá!


Háromezer kiló debreceni páros a Zamat fesztiválon – nem semmi!

Háromezer kiló debreceni páros a Zamat fesztiválon...

Három nap alatt összesen háromezer kilogramm debreceni páros kolbásszal – és természetesen koncertekkel várják az érdeklődőket a hétvégén a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Apu, kezdődik: Lesátánistázták a metálzenekart Kecskeméten, HEX-lemezt nem árulhatnak, de azért fellépnek

Feltehetően minden idők leglátogatottabb Apey & The Pea koncertje lesz Kecskeméten pénteken. A buli adatlapját mellékeltük, ha valaki esetleg még csatlakozni akar.

Anna and the Barbies – Értelmetlen, avagy megnéztük az Álmatlan-koncertfilmet

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartott egy lemezbemutatót, amely az Utópia turné része volt. E koncert felvételei adták az alapot az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm megalkotásához.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek
Új koncertek