Marilyn Manson szerint Justin Bieber egy darab sz*r

2017/09/17  ·     ·  Juhász Vali

Ha két gigaegójú sztár összeugrik, annak sosincs jó vége. Kivéve, ha Justin Bieber és Marilyn Manson azok.

Fotó: The Christian Post

Justin Biebernek van bőven baja, ezt már tudjuk, de nem is csoda, hiszen akkora sztár ő, mint ide Lacháza.

Legutóbbi vicceskedésével azonban mellényúlt: Manson arcképével díszített pólót viselt tavalyi fellépésein. Válaszul Manson Justin Bieber-es felsőben lépett a színpadra.
A kanadai fiú ekkor elkészítette a Manson-póló másolatait, és eladta őket merch-ként, Manson nevét a sajátjával helyettesítve, azt állítva, hogy megegyezett Mansonnal abban, hogy "újraértelmezi" a pólót és piacra dobja 200 dollárért.

Manson azóta Biebert "egy darab szar" -nak nevezte, és azt is elmesélte, hogy a kissrác az mondta neki, hogy ez a póló újra menővé teszi a nemrégiben hazánkban járt énekest.

''Már viselte a pólómat a saját nevével, és azt mondja, újra relevánssá tesz engem a zeneiparban. Ez nagy hiba volt. Egy nagyarcú kis szar, aki eléggé arrogáns is. Próbált baromi jó fej lenni, tesónak hívott, és mindig hozzám ért, amikor beszélt. Mondtam neki: szedd már össze magad, körülbelül a pöcsömig érsz. Lazíts, fiam".

Végül Manson megkapta a pólók bevételét, Bieber csapata pedig elismerte, hogy hülyeséget csináltak és nem is kellett vitatkozni.

A témába vág a fotó, amelyet a Facebook-on fedeztünk fel:

 A cikk forrása



Justin Bieber, Marilyn Manson, merch, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek