Mégsem a Rolling Stones nyitja a vizes vébét

2017/06/28  ·     ·  koncert.hu, MTI, Wikipédia

Emeli Sandé, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, valamint további 510 művész működik közre a budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén. Így is több mint 4 milliárdba kerül a dolog, mi lett volna, ha Jaggerék mégis eljönnek...

Mégsem a Rolling Stones nyitja a vizes vébét

A  nyitóünnepséghez a Dunán, a Lánchíd pesti hídfőjénél építenek színpadot. A vb füredi nyitórendezvényét július 15-én, a záróünnepséget pedig július 30-án, a Papp László Budapest Sportarénában tartják.

Emeli Sandéról a húga készített egy videót, amelyben zongorázik és elénekli az akkori kedvenc dalát, a "Nasty Little Lady" című, Chipmunk nevű rapper számát. Ezzel a videóval beneveztek Trevor Nelson, "BBC Urban music competition" nevű zenei versenybe – írja a Wiki. Emeli megnyerte a versenyt, és kapott egy lemezszerződési lehetőséget, de a menedzsment, amellyel a verseny alatt találkozott úgy döntött, hogy nem fogadják el... Aztán találkozott Shahid Khan más néven Naughty Boy zenei producerrel, aki korábban Ms Dynamite-tel és Bashyvel is dolgozott, és együtt elkezdtek számokat írni olyan előadóknak, mint Alesha Dixon, Chipmunk, Professor Green, Devlin, Preeya Kalidas, Cheryl Cole és Tinie Tempah. Sandé ezek után lemezszerződést kapott a Virgin Records, illetve, az EMI Records lemezkiadóktól.

Az áttörést jelentő Our Version of Events című albuma 2012-ben jelent meg. Sandé szoprán hangterjedelemmel rendelkezik. Szeretné ha a zenéjére úgy emlékeznének mint Nina Simone-re – jegyzi meg róla a Wikipédia. Az énekesnő most éppen a Long Live The Angels című új albumával turnézik.

 


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek