Újabb tagcsere a Carbonfoolsban?

2017/06/27  ·     ·  Juhász Vali

A múlt héten mutattuk meg a The Carbonfools legújabb klipjét, és feltűnt nekünk, hogy Fekete Isti nem szerepel a kisfilmben. Akkor még csak kérdéseket tettünk fel, a zenekar honlapján semmi info nem volt található.

Újabb tagcsere a Carbonfoolsban?

Viszont a hétvégén a Víz-Hang Fest-en felléptek a fiúk. Az ott készült fotókon egy szőke fiatalember látható gitárosként, de mivel nem voltunk ott, számunkra nem derült ki, hogy ő egy kisegítő session-zenész?/Isti visszatér, mert "szabadságon" van?/Örökre kiszállt a zenekarból?

Nyilván nem csak mi vettük észre a változást, de továbbra se találunk magyarázatot a zenekar honlapján*. Talán lehetne olyan profin kezelni, ahogy az Ivan and the Parazol jelezte a múlt héten, hogy Tarnai János basszusgitáros most nem lép fel velük egy darabig és hogy ki helyettesíti. Nem kell részletezni, hogy miért, ha nem publikus, de a rajongók megérdemelnek információt a kedvencükről.

Megkaptuk a várva várt tájékoztatást: a zenekar új gitárosa GULYÁS BARNA, és Isti hamarosan videóüzenetet (időközben megérkezett) küld, amit érdemes lesz megnézni a zenekar Facebook oldalán.

Főleg, hogy Fekete Isti elég régóta tagja a The Carbonfools-nak.

Várjuk a zenekar állásfoglalását.

Addig itt az új klip – amelyben szintén nem tűnik fel a gitáros, ettől persze még lehet jó, sőt: az is!

 Következő koncert: 07.06. Balaton Sound!

 * Ez a poszt a cikk megírása után született


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek