Fotó:  Kornreich Gábor (www.szeretgom.hu)

Lampionos vízi karnevál Esztergomban – majális koncertekkel

Esztergomban 2024-ben is folytatódik a Fesztiválsziget programsorozat, melynek első nagyszabású eseménye az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Vízi Karnevál lesz – zenei aláfestéssel.
 
Nyár a Mézesvölgyben és a Margitszigeten

Nyár a Mézesvölgyben koncertekkel

Három nagykoncerttel – és hét színház előadásaival – várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon. A Margitszigeti Szabadtéri Színház pedig május 19-én, a Mária evangéliuma rockoperával indítja...
 
 
Rutinos sztárok és fiatal tehetségek az idei Paloznaki Jazzpikniken

Rutinos sztárok és fiatal tehetségek az idei Paloznaki Jazzpikniken

Idén a nagyszínpadon a Brand New Heavies, a Morcheeba, Tony Hadley, a Son Mieux, Anastacia, a Kraak & Smaak, az MF Robots, valamint Izo FitzRoy ad koncertet, de a színpadon helyet és bemutatkozási lehetőséget kapnak majd ifjú zenészek és formációk is.
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
A mentorok. Fotó: Karczag Dániel

Mint a filmeken – új játékszabállyal és új zsűrivel jön a Budapest Open Mic 2024

Elindult a jelentkezés a hiphopos tehetségkutatóra: harmadszor lehet nekifutni a megmérettetésnek, az ideire április 19-ig lehet jelentkezni.
 
67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

Bezárta kapuit kedden Las Vegas egyik legrégebbi, kaszinóval egybeépült hotelje. 1957-es megnyitásakor a Tropicana volt a legdrágább szálloda, amelyet Las Vegasban építettek. Helyére Las Vegas új baseball-stadionját húzzák majd fel.
 
 
Fotó: Blahalouisiana

Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.
 
Fotó: Paolo Nutini/FB

Egy kvízzel indult a karrierje – az Akváriumban lép fel Paolo Nutini

Last Night In The Bittersweet című érkezik július 21-én, az Akvárium Klubba a zenei őstehetség, aki mindössze 18 éves volt, amikor öt albumra szóló szerződést írt alá az Atlantic Records-zal.
 
Fotó: Skanzen/FB

KANDELA: új zenei és fényművészeti fesztivált rendeznek a Skanzenben

Egyedi fényalkotásokkal, koncertekkel, táncházakkal, konferenciaprogrammal és különleges gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket május 30-tól június 1-ig a szentendrei Skanzen – a Fonó, a PajtaKult és független fényművészek együttműködésével.
 
Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten

Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten

A Szerbiában – nem messze a magyar határtól – található oromi szélmalom tövében rendezett fesztivállal kapcsolatban ismét be kell jelentenünk az elfogultságunkat: egyszerűen imádjuk, és idén is kisebb szabadcsapattal szálljuk meg az Öreg Rocker Tanyáját.
 
Megvannak a 2024-es Fonogram-díj várományosai

Depeche Mode, Pogány Induló, Nótár Mary... – színes a felhozatal az idei Fonogramon (is)

Április végén, a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a – 18+1 kategóriában odaítélt –Fonogram-Magyar Zenei Díjat.
 
Fotó: Our Last Night/FB

Nem ez lesz az utolsó estétek velük: kilenc év után visszatér Budapestre az Our Last Night

Október 5-én a Barba Negra ad otthont a kezdetben feldolgozásaikról ismert, majd saját slágereikkel is maradandót alkotó Our Last Night koncertjének, akik idén ünneplik 20 éves fennállásukat és majd' 10 év után térnek vissza hozzánk.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek