75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

2015/10/09  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet a közönség a Muzikum Klubban, ami egy hatalmas esti koncertben csúcsosodik ki, színpadon a frissen Liverpoolból hazatért The Bits Beatles emlékzenekarral.

75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

“Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállású Beatles emlékzenekara” (MNO) a The Bits - amely mindössze két és fél éves - a 2015-ös évben számos nagy eseményen bizonyította a hazai és nemzetközi közönségnek a Beatles zenéjének hiteles előadását. Jubileumi koncerten mutatta be a zenekar a HELP! című, 50 éve kiadott nagylemezét, nyáron pedig egy egész napos Beatles maratoni koncerten száz (!) dalt adott elő a legendás négyes életművéből. Augusztus végén a világ legnívósabb Beatles fesztiválja a liverpooli Beatle Week 2015 keretei között 4 nap alatt 9 koncertet adott, ebből 4-et a legendás Cavern Club két színpadán. Külön öröm, hogy a fesztiválon megjelent 50 zenekar közül a liverpooli szervezők választása a The Bits-re esett, hogy az angol közönségnek is előadja az 50 éves nagylemezt.

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet mindenki, aki ellátogat a budapesti Muzikumba október 17-én 17 órás kezdettel. Ingyenesen látogatható, filmvetítéssel egybekötött exklúzív, A Fejek Forradalma című könyv újra megjelenésének könyvbemutatójával emlékezik meg a Trubadúr Kiadó és vendégei a Beatles dalokról és a hatvanas évekről. A könyvbemutató után 20:30-tól a The Bits John Lennon életművének dedikálja koncertjét, amely során kizárólag John Lennon szerzemények, illetve erősen Lennonhoz kötődő korai bulis rock’and’roll számok csendülnek majd fel.


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek