A hagyomány folytatódik – Fish! II. Nemzeti Halnap a Barba Negra Track-ben

2015/07/30  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Péntek este a Track színpadán – és a hírek szerint a fővárosban jó ideig utoljára – látható a Fish! zenekar és utazó cirkusza. Lesz itt minden: Senior Hal-szülinap, lufik, klipforgatás, két apatestű zseniális táncos-komikus, zene, tombolás, magasröptű poénok és alacsonyan szálló ruhaneműk. Egyetlen dolog viszont biztosan nem lesz: ingyen sör! :)

A hagyomány folytatódik – Fish! II. Nemzeti Halnap a Barba Negra Track-ben

A Fish! zenekar 15 éves felállása alatt az ország kedvenc koncertzenekarává vált. Bulijaikon a humor, az irónia és az önirónia a legfontosabb tényező a zene mellett. Ahogy maguk is szokták mondani, 1999-ben alakult a zenekar, de igazából 2006 óta működnek komolyan. Legutóbbi albumuk 2013-ban került a halpiacra Konzervzene címmel, amiről majdnem minden dal slágerré vált az idők folyamán. Az idén a fiúk egy kicsit kevesebb fellépést vállaltak, de ennek oka örömteli, hisz gőzerővel készülnek az új album dalai. Darabszám szerint hármat már ismerhetnek a rajongók, ebből kettőhöz már klip is készült. Az Egy perc szimpla zenekari image klip, míg a Ne is figyelj rám két átlagosnak mondható, viszont kicsit zakkant fiatalember egyéni koreográfiával összeállított táncát kíséri végig Budapest utcáin. A dal bekerült a Petőfi Rádió lejátszási listájába is, ahol jelenleg az előkelő negyedik helyen tanyázik.

A koncert érdekessége, hogy a klipben szereplő két fiatalember először – de remélhetőleg nem utoljára – élőben fogja előadni az említett koreográfiát, így a zenekar hivatalosan is kiegészül két háttértáncossal.

Továbbá itt lesz alkalmunk megünnepelni a frontember Senior Hal Kovács Krisztián szám szerint 38. születésnapját is, ami ugyan augusztus elsején lenne esedékes, de aznap sajnos már egy másik városban szórakoztatják a nagyérdeműt.

Öltözzetek alkalomhoz illően, menjetek el fodrászhoz, dobjátok fel a party sminket, hisz a bulit hivatalosan is megörökítik, ami egy újabb klip anyagát fogja képezni! ;)


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek