A RED HOT CHILI PEPPERS 20 ÉV UTÁN VISSZATÉR BUDAPESTRE!

2016/05/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Red Hot Chili Peppers ma bejelentette, hogy 20 év után eljönnek Magyarországra is, mégpedig az Arénába, 2016. szeptember 1-én.

A RED HOT CHILI PEPPERS 20 ÉV UTÁN VISSZATÉR BUDAPESTRE!

A csapat új lemeze The Getaway címmel június 17-én jelenik meg a Warner Bros. kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, producere pedig Danger Mouse. Ez lesz a banda 11. stúdió albuma. Az anyag első kislemeze, a Dark Necessities ma reggel 7 órától az egész világon elérhető már a digitális zeneáruházakban.

 

A Red Hot Chili Peppers a rock történelem egyik legsikeresebb bandája, az énekes Anthony Kiedis, a basszusgitáros Flea, a dobos Chad Smith, és a gitáros Josh Klinghoffer által alkotott négyes több mint 60 millió eladott albummal, köztük 5 multi-platina státuszt elért lemezzel büszkélkedhet, valamint 6 Grammy-díjjal, többek között a Legjobb Album díjával a Stadium Arcadium lemezért, a Legjobb Rock Előadás díjával a Dani California dalért, a Legjobb Rock Dal díjával a Scar Tissue szerzeményükért, és a Legjobb Hard Rock Előadás díjával a Give It Away nótáért. A zenekart 2012 áprilisában a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is beiktatták.

A budapesti koncertre jegyek május 13-án reggel 9 órától kaphatók. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett. Minden koncertjegy ára tartalmazza a The Getaway album egy példányát is, a jegyvásárlók választhatnak majd a digitális, és a hagyományos, fizikai CD között.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek