Amikor Puzsér pörget: a 100 legjobb sláger ever

2014/09/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Annyiszor kaptam meg a pofámba, hogy "a Puzsér csak fikázni tud", meg hogy "megint olyan negatív vagy, Puzsér", hogy úgy döntöttem, megkeresem a szarban a gyöngyszemeket, és demonstratíve felmutatom mindenki okulására – írja az esemény Facebook profilján a média megmondóembere.

Amikor Puzsér pörget: a 100 legjobb sláger ever

Kutatómunkám a pöcegödrök mélyén tizenhat hónapig tartott, és bár ez idő alatt számtalanszor lettem szaros tetőtől talpig, büszkén jelentem: a küldetés sikeres volt.

Hétfőtől (2104. szeptember 22.) ismertetem és mutatom be tanult kollégáim értő kommentálásával azt a száz slágert, mely toronymagasan kiemelkedik a kereskedelmi rádiók hitvány kínálatából. Nem tévedés: száz szupersláger csendül fel tíz hétfő estén keresztül, helyreállítva a "sláger" szó számtalanszor meggyalázott, eredeti jelentését. Slágerek, melyek remekművek, és száz darab - kutatómunkám kezdetén magam is alig hittem, hogy ez lehetséges.

A sláger fogalmát rendezvényünkön annyira komolyan vesszük, hogy aki a felcsendülő, őrületesen népszerű dalokból akár csak egyet nem ismer, az az előadást követően, ünnepélyes bocsánatkérés kíséretében visszakapja tőlem a belépőjegy árát.

Egy este, amikor az idegesítő alterértelmiségiek végre távol maradnak. Elérkezett a zeneileg alulművelt, de jóízlésű közönség ideje! Tarts velem és kollégámmal, Dinnyés Gergellyel a széria  este hét órától a Gozsdu Manó Klubban!


Ehhez nem tudunk semmit hozzátenni... Hajrá!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek