jksz

Blues for Andor – in memoriam Oláh Andor

Oláh Andor ikonikus figurája volt a zenei életnek, nem csak megjelenése, de a magyar blues-ban elfoglalt helye is feledhetetlenné tette. 2013-ban távozott az égi zenekarba, mindössze 47 évesen. 2014-ben a Sziget blues színpadát róla nevezték el.

Blues for Andor – in memoriam Oláh Andor

A magyar bluesélet kiemelkedő szájharmonikásai Ferenczi György, Pribojszki Mátyás és Szabó Tamás közösen adnak koncertet az emlékére május 18-án, a Muzikumban. Ebben a formában – a három zenész egy időben, egy színpadon játszik – ez az első fellépésük.

A koncerten fellépnek még: BÉNYEI TIBOR, GÁL CSABA BOOGIE, LONG TALL SONNY, SZÁSZ FERENC, CSONKA VALTER, PINTÉR ZSOLT és JANKÓ MIKLÓS.

A koncertről hangfelvétel készül és CD-n is megjelenik.

Jó dolog, hogy a zenésztársak évek múltán nem felejtik el barátjukat és kollégájukat, arra buzdítjuk a blues-szerető közönséget, hogy csatlakozzanak hozzájuk.

Oláh Andorra itt emlékeztünk anno.

A remek fotót Császár Márta 2014-es, Talentométerre benevezett fotói közül vettük kölcsön.2017. április 21. · koncert.hu
 

 

Szólj hozzá!


Rendkívül gazdag program a 26. Zempléni Fesztiválon!

Rendkívül gazdag program a 26. Zempléni Fesztiválon!

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye, az idén 26 éves Zempléni Fesztivál. A programsorozat augusztus 11-19. között kínál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az antiszavak kategóriában majdnem Kis Grofó nyert

A Múzeumok éjszakáján, a Magyar Nyelv Múzeumában jelentették be az idei "Az év szava" választás eredményét.

Civilekre nem lövünk! Vízicsata lesz a zenélő szökőkútnál a Margitszigeten

Július 9-én elszabadul a vizes pokol a szökőkútnál, amelynek immáron kitüntetett figyelemmel követjük társas és zenei életét :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek