Dave Grohl lányai a sztárok az új Foo Fighters klipben!

2017/08/25  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

A Foo Fighters szerdán jelentette meg legújabb dalát videoklippel együtt, amelyben ráadásul az énekes Dave Grohl két lánya játssza a főszerepet.

Dave Grohl  lányai a sztárok az új Foo Fighters klipben!

A klipben Dave lányai, Violet (11) és Harper (8) egy kunyhóban olvassák a dalszöveget egy régi könyvből, majd felszabadultan játszanak, idővel azonban kezdi őket zavarni, hogy a tetőn ugrálnak (a bandatagok), mivel aludni szeretnének.

A kommentek alapján a rajongók nagyon meg vannak elégedve, és valljuk be, mindannyian egy kicsit rockosabb vonalat remélünk az új albumtól, körülbelül olyasmit, amilyet az új album június elsején elsőként megjelent dala, a Run sejtetett.

A Concrete And Gold című (sorban a kilencedik) album szeptember 15-én érkezik majd. A dalokad a hollywoodi EastWast Studiosban vették fel Greg Kurstinnal, aki olyan neves előadókkal dolgozott már, mint Adele, Sia, vagy Pink. Dave Grohl énekes így nyilatkozott: “azt hiszem azért kértük fel Greget producernek, mert még sosem csinált keményrock albumot, mi meg még sosem dolgoztunk pop producerrel.” A stílusuk kombinációját így írta le: “a mi zajunk plusz Greg agya, és az ő kifinomult rendezése és kompozíciója”.

Érdekesnek hangzik! Ráadásul az albumon vendégzenészként szerepel majd Paul McCartney, aki az egyik számban dobol majd!

Az együttes honlapján már elő lehet rendelni az új albumot digitálisan, valamint CD és vinyl formátumban is. A CAG lemez a banda legutóbbi 2014-es Sonic Highways című albumát követi.

A Foo Fighters már be is jelentette őszi turnéját, mely október 14-től december 12-ig tart majd, és természetesen az új lemezt fogja népszerűsíteni. Az album megjelenése után néhány nappal játszanak egy show-t Londonban, majd repülnek vissza Amerikába, az egész őszi turné ugyanis az USA-ban lesz.

Már a dallista sem titkos, az új albumon ilyen címeket kaptak a számok:

1. "T-Shirt"

2. "Run"

3. "Make It Right"

4. "The Sky Is A Neighborhood"

5. "La Dee Da"

6. "Dirty Water"

7. "Arrows"

8. "Happy Ever After (Zero Hour)"

9. "Sunday Rain"

10. "The Line"

11. "Concrete and Gold"


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek