Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács Eszterrel és még sokan másokkal

2015/04/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. április 29-én várják mindazokat, akik amellett, hogy mozgással, zenével, reggelivel és jókedvvel indítják a napot, elkötelezettek amellett is, hogy a lehetőségeikhez mérten maguk is egy kicsit jobbá tegyék a helyet, ahol élünk.

Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács Eszterrel  és még sokan másokkal

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a pénzek nem jutnak el oda, ahol a leginkább szükség lenne rájuk. Évente megközelítőleg 10.000.000.000 forintnyi adó 1% vész el ahelyett, hogy jótékony célra menne.

Itt az idő, hogy változtassunk ezen! A pesthajnal szervezői arra buzdítanak minden céget, közszereplőt, és magánszemélyt, hogy csatlakozzon és segítse munkatársait, környezetét abban, hogy idén ők is felajánlják az 1%-ukat!

2015. április 29-én a pesthajnallal  várja mindazokat, akik amellett, hogy mozgással, zenével, reggelivel és jókedvvel indítják a napot, elkötelezettek amellett is, hogy a lehetőségeikhez mérten maguk is egy kicsit jobbá tegyék a helyet, ahol élünk.

Sőt, társadalmilag érzékeny közismert emberek is kampányolnak velünk!

Név szerint:

Puzsér Róbert

Kardos Horváth János

Czutor Zoltán

Takács Eszter

Debreczeny Zoltán

Szekeres András

Szabó Simon

Farkas Franciska

Császári Gergely

Dús Polett

Csonka Berta

Bereznay Tamas


Az Adom az Adóm kezdeményezést 2014-ben a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség és a Gyermekgyógyítók, azaz a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói indították el. Ha őket támogatod, közvetlenül a gyógyító munkát segíted. A kezdeményezést az EB OVO Egyesület is támogatja, hogy minél több négylábú lehessen részese a közös együttélésnek. Mert a kutyatartók érdekeit is képviselni kell...

Találkozzunk a pesthajnal #8-on 2015. április 29., 8:00-kor az AnKERT-ben (1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.)

Valami elindult. Pesten. Hajnalban.  

 


 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek