Honeybeast lemezbemutató koncert karácsonyra: Bódottá!

2015/11/26  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

„Bódottá” címen megjelent a Honeybeast legújabb albuma, amit december 26-án élőben is meghallgathatunk az A38 Hajón.

Honeybeast lemezbemutató koncert karácsonyra: Bódottá!

Képmutatástól megtisztított érzelmek és húsba maró emberi igazságok, könnyen befogadható dallamok és a végletekig kidolgozott hangszerelés. A Honeybeast új albuma is tökéletes művészi megformázása annak az emberi drámának, amelyben így vagy úgy mindannyian érdekeltek vagyunk. Téged mi tesz „Bódottá”?

A csapat az egész ország figyelmét magához vonzotta „A Dal” című műsorban, és ez az érdeklődés azóta is töretlen irányukba. Bencsik-Kovács Zoltán szerzeményeit tartalmazó új zenei anyag nem fog csalódást okozni a rajongóknak, de azért meglepetéseket is jócskán tartogat számunkra. Új lemezük címadó dala a „Bódottá” a gyereknyelv játékosságát felhasználva járja körbe a boldogság témakörét, az album első rádiós slágere pedig a „Hetes” című szerzemény lett.

A „Bódottá” dalaiban zeneileg minden benne van, amit szeretünk a Honeybeastben: ultradallamos, gazdag harmóniavilág és színvonalas hangszerelés jellemzi, melyben minden egyes hangnak, effektnek értelme van. Az új album ugyanakkor zenei fejlődés eredménye, naprakész, elektronikus zenei megoldások is megjelennek benne. A szövegek egyes dalokban besűrűsödnek, a gitárok kicsit visszahúzódnak és a billentyűs hangszerek kerülnek előtérbe, melyek mellett ezúttal a fúvós hangszerek is előkerülnek.

December 26-án az A38 Hajón a régi slágerek mellett a „Bódottá” új album dalait is meghallgathatjuk élőben. A koncerten újdonság lesz még, hogy az új lemezhez hűen fúvós is lesz a zenekarban. A hangulatot vetítés teszi teljessé, melyen Tarján Zsófi énekesnő festményeiből készített animációkat láthatjuk majd. Az új album borítóján található festmény és grafikai kivitelezés is az énekesnő munkáját dicséri.

A „Bódottá” CD megvásárolható lesz a koncert helyszínén is!    


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek