Hosszú évek után újra szabadtéren koncertezik Koncz Zsuzsa

2015/07/29  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Koncz Zsuzsa hosszú ideje nem adott önálló szabadtéri koncertet – ez a széria azonban augusztus 16-án véget ér, a művésznő ugyanis 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb fellépésére készül: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon áll a közönség elé.

Hosszú évek után újra szabadtéren koncertezik Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa hosszú kihagyás után újra szabadtéri önálló estet ad – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon énekel majd augusztus 16-án. „Annak idején, főleg az Illés zenekarral számtalan szabadtéri koncertet adtunk, aztán ennek a szériának vége lett, és tulajdonképpen nagyon-nagyon hosszú évek óta először most énekelek majd újra szabadtéri színpadon. Egy komplett műsorral készülök” – mesélte a Kossuth-díjas énekesnő. A margitszigeti eseményre a jegyek egyébként már hetekkel ezelőtt elkeltek. „A hely gyönyörű, fantasztikusak az adottságai. Nagy várakozással nézek a koncert elé, és remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk” – mondta el a művésznő.

A dalokat az énekesnő már gondosan kiválogatta a különleges koncertre, ám nehéz volt eldöntenie, hogy melyeket kell kihagynia a repertoárból. „Ezek a dalok úgy hozzám nőttek, mint az ujjaim meg a végtagjaim, tehát egy kicsit saját magamból „darabolom le” azokat, amelyekre nem marad idő” – árulta el a művésznő. Augusztus folyamán Koncz Zsuzsa több koncertet is ad majd, ezért idén a nyaralást kicsit előrébb hozta, és reméli, hogy a fellépések után ismét pihenhet majd.

Az énekesnő a Sláger Híradóban további részleteket árul el a margitszigeti koncert előkészületeiről július 30-án, 17 órától.



 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek