Klubszinten támadnak a farkasok! - 25 éves az Akela

2015/10/08  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az idén 25 éves Akela zenekar rOcktóber 31-én jubileumok sokaságát ünnepli a Club 202-ben! Ami apropó csak elképzelhető, az most mind együtt-van!

Klubszinten támadnak a farkasok! - 25 éves az Akela

A koncerten mutatkozik be a banda 15. albuma, a FARKASMESÉK, és a zenekar kisebb-nagyobb szünetekkel tarkított pályafutásában 20. alkalommal tartja meg a FARKAS-NAPOT, számtalan vendéggel emelve az est fényét/sötétjét. Sok régi ismerőssel lehet majd találkozni a 2 és fél órás műsor alatt, melyet a jubileumra való tekintettel 2.500 Ft-ért lehet megtekinteni, már ha nem az elővételes jegyet választja az ember, ami az 1990-es megalakulás tiszteletére 1990 Ft-ot kóstál. Persze csak azoknak, akik szüleiktől nem a Farkas vezeték-, vagy keresztnevet örökölték/kapták, Ők ugyanis a névnap alkalmából ezt az összeget is a folyadék-utánpótlásra fordíthatják ...

Érdemes időben érkezni, az egész estés csűrdöngölés már 19:40-kor kezdetét veszi, aki be akar gyűjteni egy jóféle headbangelő-izomlázat a koncert után maradó emlékek közé, (a garantált másnaposság mellé) a Toportyánférgek és a Rebel előadása is kedvez.

Az Akela-színpadán csupa olyan fazon hallatja majd hangját/hangszerét, Akik jelentős szerepet vállaltak az Akela kezdeti időszakában. Pavelka Gyula, Györki István "Kökény atya" és Szijártó "Szupermen" Zsolt - ex-tagok mellett tiszteletét teszi ill. tiszteleghetünk Németh Lojzi (Bikini) előtt, aki a "Farkastörvények" és a "Fű alatt" c. albumok zenei rendezője (is) volt, számos baráti szövegsegédlettel ellátva a farkasokat. Ott lesz a nemfélős, fél Moby Dick (Gőbl Gábor és Schmiedl
Tamás), kiknek köszönhető, a negyedévszázaddal ezelőtti, előzenekarkénti debütálás. Továbbá "Smici" az első önálló Akela-turnéban is erősítette a Falkát. Az Ómenből, Nagyfi László "A Fenevad" c. album zenei rendezőjeként írta be magát az Akela-történelemkönyvébe; farkasTesója: Zoltán
(Kisfi Zozo) pedig többször kisegítette a bandát (épp mikor dobos-problémák adódtak). Szendrey Zsolt "Szasza/Wolfchild" (Zorall/Action) a hírhedt cirkuszos, első Farkasnap-buliról fog megemlékezni.
Tehát, annyi sztárvendég érkezik, hogy az öltözőkbe úgysem férnek el, úgyhogy az autogram-vadászok is jól járnak. És ha már autogramok! Az új lemez, és a hozzá kapcsolódó pólók, egyebek aláíratására is kitűnő lehetőség nyílik, ugyanis az oly rég várt megjelenés a koncert napján esedékes.
Addig is:
Jó vadászatot!


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek