Lesz valami a levegőben a PLÁZSon

2016/07/01  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Egyedi dalsorral készül a Halott Pénz Siófok legmenőbb strandjára. A zenekar nemrég jelentette meg Ülni. Örülni. Megőrülni. című lemezét, amivel szinte megállás nélkül koncerteznek az ország minden szegletében. Július 2-án a Balaton-partra érkeznek, hogy a PLÁZS vízparti színpadán kiáltsák azt, hogy „Hello, lányok”.

Lesz valami a levegőben a PLÁZSon

A Halott Pénz koncertek igazából már azelőtt elkezdődnek, hogy felcsendülnének a jól ismert slágerek, hála Boros „Venom” Gábornak, aki a csapat dj-jeként bemelegítő szettel hozza lázba a rajongókat: „Minden alkalommal, az adott közönségnek válogatom össze a számokat. Sokszor teljesen más hangulatú felvételekre jön meg a közönség hangja, de éppen ez a kihívás ezekben a dj szettekben. Ami fontos, hogy mire a teljes zenekar a színpadra érkezik, a nézők már mozogni kezdjenek, jó hangulatban kezdődjön a koncert.”- meséli Venom.

A hét fős zenekar szinte egész nyáron fesztiválról fesztiválra jár, így fontos, hogy a fennmaradt köztes időben ki tudjanak kapcsolni: „Amikor van szabadidőnk megpróbálunk sportolni és egészségesen étkezni, hogy bírjuk a turné kihívásait. Az utazó életmódot már megszoktuk, és a csapaton belüli jó hangulat miatt, a hosszabb buszozások is vidáman telnek.”

 

Az avantgárd hip-hop zenekar áprilisban jelentette meg Ülni. Örülni. Megőrülni. című negyedik nagylemezét, melyről a már korábban bemutatott Darabokra törted a szívem vagy a Valami van a levegőben számokon túl, már a Majd és az Erre még meghívlak is elérte YouTube-on a milliós játszást, így máris megvannak a közönség kedvencek. Az új lemezen többek között Bérczesi Robi és Kőváry Zoli is közreműködik, élőben azonban elsősorban a fesztiválokon tudnak együtt fellépni, hiszen elfoglalt zenészként ők is rengeteget vannak úton. Azért a PLÁZS közönségének sem kell aggódni: „Hogy pontosan milyen meglepetések várhatók a siófoki koncerten, nem árulhatom el, de egyedi dalsorral készülünk!”– ígéri Venom a július 2-i koncerttel kapcsolatban.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek