Michael Bublé lesz a Brit Awards házigazdája

2016/10/24  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bublénak az új albuma megjelenésén kívül van mit várnia: a napokban jelentették be, hogy ő lesz a Brit Awards házigazdája.

Michael Bublé lesz a Brit Awards házigazdája

 „Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nívós eseményt képviselhetek. Bár nem Nagy-Britanniába  nőttem fel, de mindig is figyelemmel követtem a díjátadót. Alig várom már a februárt, és hogy együtt ünnepeljük az elmúlt év zenei sikereit!" – mondta a díjátadóról az énekes.

A napokban jelent meg a kilencedik Michael Bublé-lemez– az énekes  kiadott egy videót az új, Nobody But Me című album készítéséről.

Ahogy látható-hallható, a klipben belehallgathatunk az új dalokba – például az album egyik legjobban várt számába, a Someday-be is, amely egy Meghan Trainorral közös duett, és aminek a társszerzője a One Direction-ből ismert Harry Styles volt. Bublé már egy korábbi interjújában kifejtette, hogy nehezen engedte át az írást másnak, de mivel „mindenki szeme előtt az lebegett, hogy az album a lehető legjobb legyen", ezért félretette a büszkeségét és azonnal elfogadta a két tehetség által írt dalt.

Egy korábbi videóból azonban azt is megtudtuk, hogy a Nobody But Me új stílusa, illetve a címadó szám vendégszereplője, a The Rootsból ismert Black Thought is több konfliktust okozott az énekesnek:

„Sokan szóltak, hogy készüljek arra, hogy az új, poposabb irányzat miatt a közönségem nagy részét elveszíthetem. Többeknek problémát jelentett az is, hogy a „Nobody But Me" -be meghívtam Black Thought-ot, mert ez nem illett össze a fejükben kialakult 'Michael Bublé' képpel. Nem igazán értettem, hogy ez hogy lehet, hiszen az album lehet, hogy populárisabb, mint az eddigiek, de ugyanúgy jazz az alapja. Black Thought pedig egy zseniális zenész – és ha egy rajongóm nem ért egyet azzal, hogy egy fekete előadó rappel az egyik számomban, akkor tudjátok mit? Szerintem megleszek nélküle."

 


 

 

Szólj hozzá!


 A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad...

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.
Új koncertek