Pénteken Mobilmánia, szombaton Kiss forever Band a Barba Negrában

2015/10/01  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Brutál péntek és szombat este lesz a Barba Negra Clubban, hisz két olyan zenekar fog színpadra lépni, akik évek óta a szakmában tevékenykednek, és rajongóik száma évről-évre növekszik.

Pénteken Mobilmánia, szombaton Kiss forever Band a Barba Negrában

2015. október 2.

MOBILMÁNIA feat Vikidál Gyula, Bermuda RD

Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Kapunyitás: 20:00

Amikor az őserő találkozik a fiatalok titáni energiájával, jó esetben valami nagyon erős, és maradandó dolog születik. Zeffer Andrásék tapasztalata, színpadi rutinja, és zenéből merített tapasztalat ötvöződik az újabb generáció lelkesedésével a MOBILMÁNIA kötelékében. Már többször volt alkalmunk megcsodálni ezt az erőt, ez pedig az újabb lehetőség, október 2-án a Barba Negra Music Clubban, ahol a terepet a Bermuda RD melegíti be, és természetesen Vikidál Gyula is színpadra lép majd.

Jegyár: 2500,-

 

2015. október 3.

KISS FOREVER BAND ● 20TH ANNIVERSARY SHOW

Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Kapunyitás: 20:00

A KISS Forever Band, Európa első számú KISS tribute bandájaként gyakran olyan hűen reprezentálja kedvenceit, hogy igencsak nehéz megkülönböztetni őket az eredeti formációtól, október 3-án azonban még egy kis hasonlítgatásra is sor kerülhet. Idén ősszel, 20. születésnapjuk alkalmából egy hatalmas zsúrra készülnek ugyanis a srácok, a hab pedig az ünnepi tortán egy igazi sztárvendég lesz: a KISS egyik - 1984-től 1996-ig tartó - aranykorszakának gitárosa, Bruce Kulick fogadta el meghívásuk, és 1988 óta – amikor is kivel mással, ha nem a Kiss-szel lépett volna fel nálunk - látogat először ismét hazánkba.

A rajongóknak külön jó hír, hogy akár személyesen is találkozhatnak a zenésszel egy meet&greet során, relikviáit pedig szintén beszerezhetik a helyszínen felállított standon a Barba Negra Music Clubban. A Domino-tól a Crazy Nights-ig számos klasszikus felcsendül majd az est során, a sorlemezek hallgatása mellett pedig nem árt elkezdeni készülni a jegyvásárlásra sem: már kaphatóak elővételben, 2000 Ft-os áron a tikettek, melyekhez a helyszínen 2500 Ft-ért lehet majd hozzájutni.

Különböző formációkból ismert zenészek, a KISS Forever Band tagjai ’95-ben egyesítették erőiket – vagy nevezzük zenei tudásnak és közös Kiss szeretetnek -, hogy kedvenc zenekaruk dalait eljátszhassák a színpadon. Az E-Klubban szervezett Sztárok Együtt a Színpadon elnevezésű estjein való szereplés és hatalmas siker után a tagok úgy döntöttek, együtt maradnak, és ennek már 20 éve. Ez idő alatt pedig bejárták Európát, találkoztak az eredeti Kiss tagokkal, DVD és CD kiadványt is jelentettek meg, október 3-án pedig (ahogy minden évben) a Barba Negra Music Cubban ünnepelhetjük meg a megalakulásuk évfordulóját!

Jegyár: 2500 Ft,-



 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek