Puskás Peti egy fiúhoz énekel

2015/02/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elkészült a Biebers Sorry című dalának nyitott verziója, amelyben Puskás Peti nem egy lányhoz, hanem egy fiúhoz énekel. Az együttes vállalja, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

A Biebers csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, és zenéjükön keresztül szeretnék biztatni, inspirálni másokat is, hogy legyenek nyitottak egymásra és a világra. Hisznek abban, hogy nyitottnak lenni - mindenkit csak tettei alapján megítélni, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallási meggyőződésre, tekintet nélkül bármi másra - megéri.

Az eredeti verzió



"Legyél fiú, lány, anya, apa, göndör hajú, vagy lúdtalpas, járj bottal, kamionnal vagy biciklivel, imádkozz vasárnap, szombaton, minden nap vagy soha, egyél salátát, békát vagy gólyát, viselj bakancsot, papucsot vagy tűsarkút, 38-ast vagy 45-öst, hibázz minden nap, vagy inkább minden másnap, mi hiszünk benned" - mondta Puskás Peti, a Biebers alapítója.

A "nyitott" verzió

A zenekar a csatlakozást követően Valentin-nap apropójából átköltötte a Sorry című, több mint 1,7 millió internetes letöltésnél járó, Fonogram-díjas dalát. Peti az eredeti "She's a dancergirl" helyett "He's a dancerboy"-t dalol, és az egész szám alatt egy fiúhoz énekel.


Mi az a Nyitottak vagyunk?
A Nyitottak vagyunk egy közösségi kezdeményezés, amelyet 2013-ban a Google, a Prezi és az espell indított el. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a nyitott szervezeteknek, vállalatoknak és közösségeknek - akik azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg -, hogy ki tudják fejezni nyitottságukat, és ezzel másokat is inspiráljanak.


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek