Sold out! - Architects a Dürer kertben

2016/10/28  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

Az All Our Gods Have Abandoned Us című 2016-os, 7. lemezével turnézó angol metalcore banda, az Architects a kezdeti dalokhoz képest rengeteget fejlődött, pedig már akkor is egészen kemény dalokat hoztak nekünk.

Sold out! - Architects a Dürer kertben

Az All Our Gods Have Abandoned Us című 2016-os, 7. lemezével turnézó angol metalcore banda, az Architects a kezdeti dalokhoz képest rengeteget fejlődött, pedig már akkor is egészen kemény dalokat hoztak nekünk. Az együttest 2004-ben alapította egy iker-testvérpár, Dan és Tom Searle, majd egy évre rá máris megjelent a debütáló albumuk (Nightmares, 2005). Azóta karrierjük folyamatosan felfelé ível, és egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Az új albumnak nagyon jó fogadtatása volt, az európai turné több állomására is rendkívül gyorsan elkapkodták a jegyeket. Az egyre zúzósabb ütemek, szövegek, scremek és a clean vocals is összességében nagyon meggyőzött arról, hogy a szcénán belül az egyik legjelentősebb fiatal együttesről van szó, akik egészen biztos, hogy egy nagyon ütős koncertet fognak nekünk adni a Dürerkertben november elsején.

 

 

 

Az egyik utólag bejelentett vendégzeneka, a Bury Tomorrow már sokadjára jön Magyarországra, és bár sajnos csak előzenekarként lépnek fel, igen rövid műsoridővel, ennyi idő alatt is elsöprő erejű showt szoktak csinálni. A fiatalos lendület és energia, és a 100%-os színpadi jelenlét mindenkit magával ragad, így aki nem ismerte őket előtte, a koncert végén így is garantáltan hangulatba jön, hallva az együttes zenéjét, és látva a közönséghez való hozzáállását a zenészeknek. A Bury Tomorrow egyébként szintén egy fiatalos banda, 2006 óta zenélnek együtt, jelenleg a 4. albumukat, az Earthbound-ot turnéztatják. Most fogom őket negyedjére látni, és eddig minden koncertről fantasztikus élménnyel távoztam, biztos vagyok benne, hogy most sem fognak csalódást okozni a közönségnek. A Bury Tomorrow az utóbbi években az egyik leggyorsabban feltörekvő angol metalcore banda, érdemes rájuk figyelni, hiszen biztos, hogy még sokat fogunk róluk hallani!

 

 

 

 

 

A másik vendégzenekar a Stick To Your Guns kicsit kilóg a sorból, ugyanis nem egy brit metalcore bandáról van szó, hanem egy amerikai együttesről, akik a metalcore elemeket vegyítik egy kis hardcore-ral. A 2003 óta aktív banda teltházas koncertekez szokott adni, szerencsések lehetünk, hogy most Budapestre is ellátogatnak a turné keretein belül, bemutatni az itteni rajongóknak többek között a legújabb EP-t (Better Ash Than Dust).

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek