Tudjuk, merre leszel szilveszter éjjel! – Bulikörkép tanácstalanoknak

2014/12/19  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Igen, már megint ide jutottunk. Pár napunk van hátra a 2014-es évből, de nem érdemes szomorkodni, hisz bőven akad érdekes program az utolsó felvonásra is. Körbenéztünk kedvenc és általunk is sűrűn látogatott budapesti szórakozóhelyeinken, mivel kedveskednek majd a mulatságra vágyó látogatóknak szilveszter napján.

Tudjuk, merre leszel szilveszter éjjel! – Bulikörkép tanácstalanoknak

Az A38 hajón már délután indul a mandula, hisz 16 órakor különleges óévbúcsúztató koncertet ad a mostanában csak telt ház előtt fellépő Budapest Bár és vendégei, majd este a már megszokott Random Trip csapat szórakoztatja a nagyérdeműt, ráadásul két külön társulattal.

A Barba Negrában dupla csavarként két igencsak népszerű banda, a Kowalsky meg a Vega, és a Hooligans fiai mozgatják meg az egybegyűlteket, ami valószínűleg ránk fér majd a karácsonyi „nagy zabálás” után.

A Kuplungban a mostanában egyre aktívabb Kaukázussal dalolászhatunk együtt, ráadásul vendégként fellép még a Blahalouisiana, valamint a Meztelen Diplomaták is. A koncertek után pedig hajnalig rophatjuk, ugyanis a talpalávalót a Zenit Incompatible szolgáltatja.

Az Akváriumban a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával mind a két teremben, és a Volt bárban is egyszerre folyik majd a pezsgő, és a buli. A jó hangulatot többek közt az A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I., a Headshotboyz (NIGHTDRIVE), Isu ( Technokunst), Dork (Technokunst), Subotage ( NVC / Casino Bangkok ), Karanyi (GIRLY), Alive (StayFly), stb. garantálja majd.

A PRLMNT-ben vegyes lesz a felhozatal. Kezdésnek a Carbovaris és az Ivan and The Parazol hergeli a jónépet, majd a dídzséké a főszerep, és kifulladásig rophatjuk a nagyteremtől a Lounge-on át a Bistro-ig, minden apró szegletben.

A RoHAMban egyik nagy kedvencünk, a ColorStar lemezbemutatójával ér véget a 2014-es év, majd az Anima Sound System lemezbemutatójával indul a 2015-ös.

ERRE A BULIRA ITT NYERHETSZ BELÉPŐT!

A Gozsduban a méltán hírhedt Barcsay Jenő Emlékzenekarral, majd a rezidens dj páros a Spanish Wax Flitter diszkójával múlathatjuk az időt.

Mindeközben a MOM Kulturális Központban a Quimby-vel és vendégeikkel bulizhatunk. A Quimby előtt Manoya alias Hódosi Enikő melegít, utánuk pedig a Söndörgő lesz a levezető. Az átállási szünetekben pedig a Kodachrome duó muzsikál. Természetesen a koncertek után itt sem áll meg az élet, a pulthoz érkezik Dj Infragandhi.

És aki egy kicsit exkluzívabb szórakozásra vágyik, annak bátran ajánljuk a Muzikumot, ahol egy hamisítatlan Beatles estben lehet részünk, hazánk legnépszerűbb The Beatles tribute zenekara, a The Bits társaságában, akik erre az alkalomra dupla bulival készülnek.

A New Orleans Club keresi táncos lábú közönségét, ugyanis ezen az estén a Group'N'Swing biztosan fergeteges hangulatot varázsol majd a picinyke színpad köré.

A Gellért szállodában a retró lesz a jelszó. Az érkező vendégeket Lajsz András féle koktélokkal fogadják, a retró hangulatot pedig olyasn neves sztárok idézik meg, mint Koós János és Dékány Sarolta, Szűcs Judith, Csonka András, Dobrádi Ákos és a Bon-Bon, valamint az est házigazdája, Szandi.

Az Orfeumban a soul zenéé lesz a főszerep. Schwartz Dávid, Lelkes Reny és Soul Session nevű zenekara többek között megidézik a műfaj „keresztapját”, James Brownt, valamint a soul királynőjét, Aretha Franklint. Vendégművészeik Gondi Helén, a káprázatos Király Linda, a fekete hangú Mohamed Fatima és a gyönyörű díva, Veres Mónika NIKA lesznek.

Kellemes bulizgatást és másnapossától mentes január elsejét kívánunk!


 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek