Új dalokkal búcsúztatja az őszt a Magashegyi Underground az Akváriumban

2015/11/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

November 28-án az Akvárium klub nagyhalljában lép fel a zenekar, amely egyben az őszi-téli időszak utolsó budapesti állomása 2015-ben. Formabontó színpadképpel, különleges látvánnyal készülnek, illetve itt debütál két új dal is a készülő, harmadik lemezről.

Új dalokkal búcsúztatja az őszt a Magashegyi Underground az Akváriumban

A Magashegyi Underground nemrég mutatta be legfrissebb, VÁGTA című számát, ami  az új lemez eddigi legdinamikusabb előfutára. A dalhoz pezsgő hangulatú koncertvideó  is készült, amely remekül summázza a zenekar koncertjein uralkodó pörgős, felszabadult atmoszférát. Hasonló hangulatra lehet számítani az öttagú csapattól november 28-i koncertjükön is, amelyre a tagok rendhagyó színpadi felállással készülnek - szakítva a hagyományos „a dobos hátul ül, az énekes elől áll, a többiek meg ahol elférnek” színpadképpel - újabb izgalmas kihívás elé állítva  ezzel saját magukat.



 BOCSKOR BÍBORKA, a csapat énekesnője különleges koncertet tervez:

„Azt kívántam évekkel ez előtt, hogy egy „dance yourself clean” (táncolj ki magadból minden rosszat - utalva az LCD Soundsystem Dance Yrself Clean c. dalára) tematikájú koncertet tartsunk, hogy az emberek megtisztuljanak a katarzis és a tánc által, úgy bulizzák végig velünk az estét, hogy a végére lelkileg feltöltődve, szinte megújulva léphessenek ki a koncertteremből. Időről időre azt látjuk, hogy a közönségünk nagyon is fogékony az eksztázisra, ami fantasztikus érzés. Olyan programmal készülünk, hogy ismét legyen lehetőségük alaposan kitáncolni magukat.”
 
A hónap utolsó szombatja egyben a premierek estéje is lesz, hiszen az új anyagból a Vágtán kívül két friss dalt is megmutat a Magashegyi Underground, amelyeket a próbatermükön kívül sehol nem adtak még elő. Érdemes hát ellátogatni az Akvárium Klubba és elsőként találkozni a vadonatúj szerzeményekkel ezen a különleges estén, ahol - Bíborka kívánságát beteljesítve - egy óriási közös táncolással-bulizással töltekezhetünk fel lelkileg.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek