Újraértelmezett buliélmény: MadCity!

2016/04/29  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jó hír az elektronikus zene rajongóinak, hogy végre készül valami izgalmas a városban. A viszonylag friss MadCity egyrészről egy két hetente jelentkező rádióműsor, másrészről pedig önálló klubest, ami egész nagy sikerrel debütált a Corvintetőn és a Müsziben is. És ez csak a kezdet volt, hiszen a nyári időszak kezdetével a DJ-k tervezik, hogy kivonulnak a szabadba! Hova? Kiderül!

Újraértelmezett buliélmény: MadCity!

A MadCity egyébként nem szimpla DJ formáció, inkább egy live act. A legjobb az egészben pedig, hogy egy viszonylag nagyszabású dologra készülnek. A tagok: Woody, Hiboo, Gra3o, Cheeky, illetve Szegedi Timi (ének). Amellett, hogy továbbra is két hetente jelentkeznek rádióműsorral, május 6-án pedig a Gozsdu Manó Klubban megmutatják miről is van pontosan szó!

Így nyilatkoznak a MadCity-ről:

„Adott pár barát, akik imádják a zenét, különösen a 4/4-et, house-t, tech-house-t, techno-t. Több éve már, hogy együtt dolgoznak különböző projektekben, produceri munkákban. Bit Busters volt az első lépés: HiBoo (Boolint), Woody / Bit Busters / és Tímea Szegedi (énekes) összeálltak egy formációra és rendszeresen különleges zenei élményt adtak a hallójáratoknak. 

Hozzájuk csatlakozott Gra3o, kivel közösen már több mint fél éve vezetnek egy rádióműsort MadCity név alatt, az MREG - Musical Regeneration webradio csatornán, kéthetente péntek esténként. Elkapták még Cheeky-t (SHE FIRE, Psychedelia Crew) is, hogy még jobban színesítse a felhozatalt és így 5-en arra jutottak, hogy még nagyobb közönség elé szeretnék tárni azt, amit képviselnek.

A srácok a különböző zenei stílusok minden rétegeibe belemásznak, mégis egységes irányt mutatnak, s mindezt Szegedi Tímea gyönyörű hangja koronázza meg.”

A csapat hosszútávon egy olyan party-sorozatot szeretne létrehozni, amely egyrészt újraértelmezi ezt a fajta buliélményt, de mégis valami egyedit nyújt.

Addig kötelező a 2016. május 6-ra koncentrálni és nem elfelejteni, hogy a MadCity a GMK-ban tart egy hatalmas bulit!

MadCity
Cheeky // HiBoo // Golem - Special Birthday Party

2016. május 6., péntek 23:00
GMK (Gozsdu Manó Klub)

Belépő: 1000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek