Új rock and roll klub nyílik Óbudán

2015/03/30  ·   Általános   ·  koncert.hu

Gramofon néven új rock and roll klub nyílik Budapest egyik patinás városrészében. A hangulatos szórakozóhely élő zenével várja a hétvégi szórakozásra vágyókat – minden korosztályból.

Új rock and roll klub nyílik Óbudán

Úgy tűnik, a rock and roll soha nem megy ki a divatból. Legyen szó Elvis Presleyről, Little Richardról, vagy Bill Haleyről. Aki egy kicsit is fogékony a vad ritmusú, ám mégis dallamos muzsikára, a zene hallatán azonnal a táncparkett felé veszi az irányt.

Ennek az igénynek kíván megfelelni az óbudai, patinás környezetben fekvő (III.Bécsi út 53-55), ugyancsak patinás táncos klub, amely kizárólag az ötvenes, hatvanas, hetvenes évek rock and roll muzsikájának kedvéért alakult át Borneóból Gramofonná. Az április 10-i ünnepélyes megnyitó mindjárt a rock and roll koronázatlan királyát, Elvis Presleyt idézi, annak is egy speciális korszakát, amely az ötvenes évek végi katonaidőket állítja középpontba. Elvis él! - állítja a rajongók és tisztelők elszántságával Ed Philips és a Memphis Patrol elnevezésű r & r formáció – s, ezzel vitatkozni sem lehet, hiszen a lüktető zene túlélt mestert, előadót egyaránt. Sőt, generációkat is...

Az ünnepi hétvége másnap (ápr.11-én) a Don Attila Band nem kevésbé hangulatos, és lábat, testet mozgató muzsikájával folytatódik, virtuális látogatást téve a country cowboyos-indiános-romantikus világában. A mozgásra vágyók ezúttal (szombaton) sem fognak csalódni, a vállalkozóbb kedvű nagyérdemű a rock and roll mellett a mostanában ismét divatba jött western-táncot is kipróbálhatja. Mindez igénybe vehető hangulatos, korabeli design-nal felöltöztetett környezetben – és nem utolsó sorban, belépődíj-mentesen!

 

 

A továbbiakban a gramofon klub hétvégi fellépő vendégei lesznek: Gerendás Péter, a Twin City, a Crazy Cats, a Pedrofon, valamint a Chevromandala zenekar.


Képtár

  • Új rock and roll klub nyílik Óbudán kép 41684
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek