Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket és most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.
 
Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

28 zenekar, 3 színpad, lélegzetelállító természeti környezet és rengeteg meglepetés várja július 4-7-ig a Slunjba érkezőket. Sőt, ha bemelegítenél a fesztiválra, június 7-én Zágrábban a legendás Klub Močvara-ban megteheted a Bear Stone Warmup-on, ahol fellép az osztrák Mother’s...
 
 
A fotó illusztráció (CNN)

Szent Patrik nap a Fonóban

A Fonó megnyitása óta hagyomány a Szent Patrik nap megünneplése. A Bran együttes koncerttel és táncházzal köszönti az írek nemzeti ünnepét március 16-án.
 
Fotó: Kocsonyafesztivál

Békacombevő verseny is lesz Miskolcon – és több mint 50 koncert a Kocsonyafesztiválon

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.
 
Fotó: SCHUMI CSABA

Minden kezdet nehéz – Peter Srámek evvel a dalban mondja el

Egy nemrég debütált videóklip Peter történetét a reménytelennek tűnő kezdetektől mutatja be.
 
Fotó: MIK SHIDA

Partylemez világvégéhez

A provokatív, szókimondó, ausztrál rapper, énekes-dalszerző, Zheani tavaly jelentette meg új, The Spiritual Meat Grinder című lemezét, amely elmondása szerint egy olyan partylemez lehet, amely remekül illene a világvégéhez is. Reméljük a világvége még nem jön el, Zheani viszont igen:...
 
 
Republic 35 – a születésnapot az MVM Dome-ban tartja a zenekar

Republic 35 – az MVM Dome-ban tartja a zenekar a születésnapot

A REPUBLIC jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán közös ünneplésre várják a zenekar régi és új kedvelőit 2025. február 1-én. Az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz a jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.
 
Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

A Pink Floyd zenei örökségének hazai őrzője, a Keep Floyding együttes különleges rocktörténeti évfordulót ünnepel május 4-én a Várkert Bazárban.
 
Fotó: Edda Művek

Megbélyegezték az Eddát

Bélyegblokk és alkalmi boríték kibocsátásával köszönti az idén 50 éves Edda Műveket a Magyar Posta Zrt. A zenekar immáron telt házas jubileumi koncertet ad hétvégén az Arénában.
 
Fotó: Bodnár Dávid

Innen Szép Nyerni: májusban érkezik az AWS új albuma, koncert a Parkban

Az új év új mérföldkövet is hoz a zenekarnak: május 10-én érkezik ötödik nagylemezük, mely egyben az első ebben a felállásban.
 
Még ide sem értek, de a DM bejelentette, hogy jövőre visszatérnek

Nemsokára idér a Depeche Mode!

A Memento Mori turné idei folytatása január 22-én indult a londoni O2 Arénában, és a csapat március 26-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.
 
Fotó: Green Stage Production

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek