Fotó: Cityrocks

CityRocks: idén egy fesztivál keretében áll össze Közép-Európa legnagyobb rockzenekara

Májusban ismét Kecskeméten áll össze Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, a CityRocks, de ezúttal egy háromnapos, május 16-a és 18-a között megvalósuló fesztivál keretében.
 
Szerezz zenét némafilmhez!

Szerezz zenét némafilmhez!

Minden évben hírt adunk erről a pályázatról – szerintünk nagyon jó kezdeményezés: egyrészt betekintést enged a filmkészítés kezdeteibe, másrészt inspirációt nyújt a zeneszerzők számára – s nem utolsó sorban különleges élmény a közönség számára is.
 
 
Fotó: notedidanzaonair.com

Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek – magyar pláne

Kultúrtörténeti esemény zajlott Olaszországban, amelynek magyar vonatkozása is volt. Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek igazi klasszikus darabot.
 
Fotó: Campus Fesztivál

Campus 2024: Azahriah, Dimitri Vegas & Like Mike meg a többiek mellé felcsatlakozott Martin Solveig és Gayle is

Kilenc nemzetközi előadóval és hetven hazai kedvenccel bővült az idei Campus Fesztivál zenei felhozatala: már most több mint 140 név található a programkínálatban.
 
Fotó: Tankcsapda

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz, a Petőfi híd és a Szabadság híd között.
 
Fotó: Bánkitó Fesztivál

A Bëlga tíz év után tér vissza a stégre – elkezdte a névsorolvasást a Bánkitó Fesztivál

Ígéretük szerint a szervezők a közeljövőben folyamatosan közzéteszik a fesztivál a fellépők nevét, mára is jut belőlük: Bëlga, Krúbi, Analóg Balaton, Déva...
 
 
Fotó: Örvényesvölgy Fesztivál

Van mááásik: Matteo Bocelli is Magyarországra jön

Egy napra két Bocelli is jut: reggel közöltük, hogy az édesapa duplázik az MVM Dome-ban (cikk alant), most azt a hírt kaptuk, hogy Andrea Bocelli fia, Matteo első koncertjét adja Magyarországon: a zalai Örvényesvölgy Fesztiválon.
 
Ezt is Veszprémből hoztuk :)

Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon...
 
Fotó:  Óbudai Danubia Zenekar

Kalandra Fül! – Magyarország egyetlen családi klasszikus zenei fesztiválja

A gyerekeket és a kisgyermekes családokat várja az Óbudai Danubia Zenekar az 5. Kalandra Fül nevű klasszikus zenei, gyerek- és családi fesztiváljára február 24-én a Budapest Music Centerben (BMC).
 
A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek