Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

2015/07/01  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Cirka egy hónap választ el minket a debreceni Campus Fesztivál megnyitójától, ahol olyan sztárok fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, mint az Enter Shikari, Caro Emerald, Wilkinson, Ákos, a Quimby, a Tankcsapda, a Fish!, a Brains, Szabó Balázs Bandája, vagy az idén végleg búcsúzó Heaven Street Seven.

Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

A fesztivál helyszíne újra a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, a korszerű és igényes infrastruktúra, a kulturált, páratlan környezet egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a Campus Magyarország egyik legkomfortosabb fesztiválja címmel büszkélkedhet. Tavaly összesen mintegy hetvenezren buliztak a debreceni Nagyerdőn a négy nap alatt, és valószínűleg az idén se lesznek kevesebben.

A programkínálat leginkább a zeneőrülteknek kedvez, de a koncerteken kívül lesz még Dumaszínház, éjszakai mozi, és irodalmi előadások is.

Bár a napi bontás még nem teljes, az már biztos, hogy július 23-án este a Pepsi Nagyszínpadon Caroline Esmeralda van der Leeuw, vagyis művésznevén Caro Emerald fogja zárni a műsort. A holland származású énekesnő 2009-ben robbant be a köztudatba Beck It Up című dalával, amit azóta is sűrűn hallani különböző zenei csatornákon. A jazz-pop-electro swing műfajban mozgolódó hölgy mindezidáig két stúdióalbumot jelentetett meg, de a hírek szerint még az idén elkészül a harmadik példány is, melyről egy dalt már áprilisban megismerhettünk.

Július 24-én pénteken a Telekom Hallban Mark Wilkinson fogja megtáncoltatni a közönséget MC Adapt segítségével. A londoni születésű elektronikus zenében tevékenykedő fiatalember 2010 óta nélkülözhetetlen eleme a fesztiválok kínálatának, és a Volt után a Campuson is tiszteletét teszi.  

Július 25-én érkezik az angliai illetőségű elektronikus rock csapat az Enter Shikari, akik jelenleg az egyik legnépszerűbb bandák közé sorolhatók fesztiválszempontból. Nem csoda hát, ha az idén két alkalommal is lesz szerencsénk hozzájuk, hisz a Campus után augusztusban még a Sziget Fesztiválra is meghívást kaptak. Januárban jelent meg sorrendben negyedik stúdióalbumuk The Mindsweep címmel, aminek népszerűsítése céljából turnéznak a nyáron.


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek