Kozsó is fellép idén EFOTT-on! És még sokan mások

2015/05/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az idei jubileumi velencei EFOTT fő eseményeként július 18-án szombaton közös produkciókkal idézik fel az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének fontos pillanatait. A mai hazai popszíntér sztárjai önálló koncertjeik mellett a egy-egy vendégelőadóval közösen is előadnak egy-egy dalt.

Kozsó is fellép idén EFOTT-on! És még sokan mások

A Mary PopKids Somló Tamással az LGT Annyi mindent nem szerettem még, a Magashegyi Underground Bornai Tiborral a KFT Balatoni nyár, a Kaukázus Vincze Lillával a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni, a Wellhello a Soho Partyval utóbbi Gyere és táncolj, a Punnany Massif Ganxsta Zolival és Big Daddy Lacával a Kartel Való világ, az Intim Torna Illegál Kozsóval az Ámokfutók A szerelem hajnalán, a Hősök az Animal Cannibalsszal utóbbi Budapest nyáron sokkal szabadabb, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással az énekes Running című dalának különleges változatát fogja bemutatni a szombaton 19 óra 30 perckor kezdődő 240 perces folyamban.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, az EFOTT-ot immár 40. alkalommal rendezik meg, negyedszer Velencén. A július 14-től 19-ig tartó eseményre a szervezők 100 ezer látogatót várnak.

A zenei programok 12 helyszínen fognak zajlani a fesztivál területén, több mint 250 produkció lesz látható és hallható. Idén is lesznek külföldi fellépők - Dub FX, Borgore és Otto Knows -, mellettük a hazai könnyűzenei élvonal koncertet ad, a már említettek mellett például a Tankcsapda, az Anna and the Barbies a PASO, a Subscribe, a Leander Rising és a Biebers.

Egy készülékkel mérik a közönség decibelszintjét is, így kiderül, milyen véleménnyel vannak a fesztiválozók a különböző produkciókról.

Fotó innen


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek