Majmot a backstage-be?

2017/02/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket az EFOTT-on mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

Majmot a backstage-be?

Az izraeli DJ, Borgore világkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát, hatalmas bulit hozva ezzel a magyar közönségnek. A zenész hírnevét olyan dalokkal mélyítette el, mint a Unicorn Zombie Apocalypse és a Miley Cyrus-szal közös Decisions. Legutóbbi látogatásakor az EFOTT szervezőket egy izgalmas kívánsággal lepte meg: egy élő majmot kért a backstage-be. Vajon idén mivel készül?

Legfrissebb dala hangolódáshoz:


Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland DJ, Dyro először lép majd az EFOTT közönsége elé. A fiatal zenész 2011-ben robbant be a köztudatba, és hamarosan olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Hardwell és a Bright Lights, akikkel a pillanatok alatt közönségkedvenccé váló Never Say Goodbye-t készítették el, illetve Tiesto,  vele a Paradise mixet jegyzi közösen. Az elmúlt időben a zene iránti elkötelezettségét több fronton is erősítette: saját lemezkiadó céget alapított és rádióműsort vezet.

Ezzel érdemes készülni a nyári koncertre:

Joshua Steele, vagy ahogy a rajongók ismerik, Flux Pavilion lassan tíz éve, hogy beírta magát az EDM közösség nagykönyvébe. Az angol DJ, producer, énekes-dalszerző olyan nemzetközi fesztiválokon lépett már fel, mint a Glastonbury és a Coachella. A zenész a koncertek mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt. Ilyen volt például, amikor a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star Wars Rebels animációs sorozat főcímdalát.

Mindenképpen érdemes meghallgatni:

A Raveology, a How We Party és a Bounce Generation alkotója, a Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szintén az újabb DJ generációhoz tartozik. Első sikereiket a Hands Up című dallal szerezték, majd rövid időn belül eljutottak a legnagyobbakig, vagyis olyanokkal zenélhettek együtt, mint Dimitri Vegas & Like MikeDVBBSR3habTJRSCNDL, Harrison és Olly James.

Zene koncertre készüléshez:

 

A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddy és Pixa. De a szervezők ígérete szerint minden létező és közkedvelt zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen, ahol többek között Sean Paul, a Hurts, a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is színpadra lép.

efott

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek