Már csak egy nap, és lemehetsz Alfába!

2014/08/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Még nincs vége, Várpalotán, a Cseri parkerdőben mindenkit vár még 3 nap fesztivál, 3 nap jó hangulat és 3 nap nyár, amire még szükségünk van az ősz beköszönte és az iskolakezdés előtt.

Már csak egy nap, és lemehetsz Alfába!

Várpalotán már minden készen áll arra, hogy egy 3 napos őrülettel feltegyék a koronát a 2014-es nyárra, és igazán jó élményekkel zárják a szezont. Az Alfa elhozza a magyar zenei paletta legnagyobbjait, és minden nap – egész délutántól az éjszakába nyúlóan – 3 színpadon szolgáltatja a zenét, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusát és ritmusát. Emellett folyamatosan izgalmas programok várják a látogatókat napközben is, hogy a pihenés mellett se unatkozzon senki.

Az Alfa pénztárcabarát áraival  kitűnik a nyári programok sorából. Remélhetőleg csütörtökig a felhők is angolosan távoznak az ország felől és megfelelő idő lesz a sátrazáshoz, hiszen az őrzött kemping területén csupán 500 forint/fő ellenében lehet sátrat állítani. A három nap alatt óránként indul Alfa külön busz-járat a várpalotai állomásról és buszpályaudvarról, ami a Volán minden kényelmét biztosítja az utasoknak mindössze 200 forintért, és egészen a Cseri parkerdő kapujáig szállítja az utasokat. Olcsó belépő, szállás, utazás, viszont megfizethetetlen élmények – ez az Alfa Fesztivál!

A szervezők idén is igyekeztek változatos napközbeni elfoglaltságokkal színesíteni a fesztivál programját. Izgalmas ügyességpróbákkal érkezik a Kaland Akadémia: lesz rekeszépítés, paintball céllövészet és megatrambulin, valamint csillámtetoválásért is náluk érdemes jelentkezni. Drogprevenciós és önismereti tanácsadás vár mindenkit a várpalotai Családsegítő Szolgálat és a veszprémi Drogambulancia jóvoltából, valamint kikapcsolódásként próbára tehetjük koncentrációs képességünket Sörpingpongban a fesztivál minden napján. Adj vért, és ments meg három életet: szombaton Retro Véradás a segíteni vágyóknak, ahol sörrel és virslivel kompenzálják a nagylelkű adakozókat.

Ahogy már említettük, a magyar zenei paletta színe-java érkezik az Alfára, hogy a 3 színpadot éjjel nappal megtöltsék muzsikával, a nézőteret pedig tomboló közönséggel. Ivan & The Parazol, Pokolgép, Zorall, Sub Bass Monster, Magashegyi Underground, Anna & The Barbies, Paddy & The Rats, Belga… és ez még csak a Recomp Agro-Partner Depónia Sátor! A Nagyszínapad repertoárját olyan nevek tarkítják, mint a Road, az Intim Torna Illegál, Kiscsillag, Auróra, Depresszió, Péterfy Bori és a Love Band, Deák Bill Gyula és, ahogy mondani szokták, még sokan mások… A legnagyobb magyar előadók alfától ómegáig egy helyen, az Alfán!

Sokkolóan alacsony árak, gyönyörű környezet és kényelmesen megközelíthető helyszín: ez mind-mind az Alfa Fesztivál Várpalotán, a Cseri parkerdőben! Augusztus 28. és 30. között vár mindenkit a nyár utolsó észvesztő bulija, sok-sok zenével és más izgalmas programokkal, hogy megkoronázza a 2014-es fesztiválszezont.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek