Ők nyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivált!

2017/07/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 2017-es fesztivál közönségdíját az Acoustic Planet, a szakmai zsűri elismerését pedig a Muzsik és Volkova szerezte meg.

Fotó: Hölvényi Kristóf/VUF

Ahogy a fotót elnéztük, nem csak a zenészek voltak a nyertesei ennek a fesztiválnak, viszont ők vithették el az 500-500 ezer forintos fődíjakat. Ha azt nézzük, hogy a tavalyi győztes, a Lóci játszik idén már az összes fesztivál nagyszínpadán fellép (augsztus 9-én például ők indítják a Sziget Nagyszínpadának programsorozatát a Dubioza Kolektiv, a Billy Talent és Pink előtt), akkor a járulékos nyereség sem elhanyagolható.

Farkas Krisztina, a Muzsik és Volkova énekesnője különdíjban is részesült,  ami azért érdemel pluszfigyelmet, mert egyrészt a fesztivál tavaly elhunyt munkatársa, Horváth Károly emlékét őrizve alapították, másrészt a versenyző utcazenészek szavazták meg maguk közül. A Horváth család felajánlásaként ez a díj kiegészül 100.000 Ft-tal, illetve a család szintén 100.000 Ft-os különdíjat ajánlott fel a legfiatalabb versenyzőnek, aki ebben az évben Stanfel Péter, a The Luckies zenekar dobosa volt. (Konkrét számot nem találtunk vele kapcsolatban, csak azt, hogy "szemtelenül fiatal" .)

 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek