jksz

Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

Több tucat főként könnyűzenei és népzenei fellépő, és összességében több mint száz program várja a látogatókat az idei Gombaszögi Nyári Táborban, július 10-16-ig.

Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

A Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar fiatalok egyik komoly hagyományokra visszatekintő nyári rendezvénye. A fesztivál, amelynek az utóbbi néhány évben Krasznahorka-váralja adott otthont, a tavalyi évben "visszaköltözött" névadó elődrendezvényének helyszínére, a Gömörben lévő Szalóc településhez közeli Gombaszögi völgyben található, részleges infrastrukturális felújításon átesett kempingbe.

"Még van munka hátra..." – nyilatkozta a rendezvény főszervezője, amiből sejteni lehet, hogy lesznek hiányosságok, de a tábor utcáit például már lekövezték, új programhelyszínek is készültek (így már 11-re nőtt a számuk), a régiek közül többet lefedtek, készült egy új sportpálya, egy medence és egy kötélcsúszda is.

Ami meg a zenei felhozatalt illeti: tavaly kritikával illették őket a rockzene hiánya miatt, most a Tankcsapdával és a Kowalsky meg a Vegával erősítenek, mellettük érkezik még  többek között a Halott Pénz, a Csík zenekar, a Quimby, az Arizóna, a SoulFool Band és Antonia Vai is.

 

fesztivál, Gombaszögi Nyári Tábor

2 hete · koncert.hu, MTI
 

 

Szólj hozzá!


Ilyet még nem hallottál: zenemű 100 gramofonra – és mindez Magyarországon!

Ilyet még nem hallottál: zenemű 100 gramofonra –...

Girolamo Deraco igazi kísérletező személyiség: korábban is volt meghökkentő zenei performansza, például egy nyolc másodperces operával lepte meg...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boldog születésnapot, Budapest Bár!

Tíz különleges koncerttel, egy válogatáslemezzel, valamint egy ősszel megjelenő új albummal ünnepli tizedik születésnapját a Budapest Bár.

Láttál-e már valaha ökomusicalt?

Ha nem, és ez eléggé valószínű, most megteheted: a Gateway to Space című űrkiállítás június elején landolt a Millenárison, és a produkció magával hozott egy különleges 3D-s vetítési technikával és látványos animációval illusztrált ökomusicalt is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek