Veterán autók+ veterán rockerek + mainstream zenekarok = Pécsi Napok

2017/09/13  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Pécs rend­ha­gyó mó­don be­mu­tat­ko­zó mú­ze­u­ma­i­nak, szak­rá­lis te­re­i­nek és i­pa­ri mű­em­lé­ke­i­nek kör­nye­ze­té­ben vál­to­za­tos prog­ram­ka­val­kád vár­ja a kö­zön­sé­get szeptember 14-24. között a hagyományos Pécsi Napok rendezvénysorozat keretein belül.

Veterán autók+ veterán rockerek + mainstream zenekarok = Pécsi Napok
A szor­gal­mi i­dő­szak kez­de­tén az e­gye­te­mi hall­ga­tók el­le­pik a vá­rost, az es­ti kon­cer­tek leg­in­kább en­nek a kor­osz­tály­nak szól­nak. A prog­ram­so­ro­zat vál­to­za­tos nap­pa­li e­le­me­i a csa­lá­dok és i­dő­seb­bek szá­má­ra is tar­tal­mas ki­kap­cso­ló­dást kí­nál­nak. A gaszt­ro­nó­mi­át és a jó ba­ra­nya­i bo­ro­kat ked­ve­lők kor­osz­tály­tól füg­get­le­nül la­zít­hat­nak a pé­csi bel­vá­ros han­gu­la­tos hely­szí­ne­in.
Lesz itt dokumentumfilm vetítés, tánctalálkozó, Mobilitás Hét és Autómentes Nap, melynek keretein belül sétatúrákon is résztvehetünk, de itt rendezik meg a XXIII. Nemzetközi Veterángépjármű Találkozót is, Improvizációs Science Show, a kicsiknek játszóház, a nagyoknak pedig természetesen koncertek. Is.
Fellép a Magashegyi Underground, Palcsó Tamás, a New Level Empire, a Vad Fruttik, a Romengo, a Mobilmánia Vikidál Gyulával, Szabó Balázs Bandája, és a Jónás Vera Duó is.
Részletes programkínálatért katt ide: Pécsi Napok 2017
Pécsi Napok, Magashegyi Underground, Vad Fruttik

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek