Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban

2014/10/13  ·   Koncertbeszámoló   ·  Labancz Andrea

Nagy örömmel tölt el, ha egy általam kedvelt rockzenekar épségben megéri a kamaszkort, ami lássuk be, az „ingyé' zene” világában komoly teljesítménynek mondható. Épp ezért nem volt kérdés számomra, hogy a keményebb műfajban mozgolódó Insane/Fish!/Subscribe/IHM négyes szülinapi buliján kötelező a megjelenésem.

Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban

S ami igazán megnyugtató hír a jövőre nézve, hogy ezeknek a bandáknak lelkes és kitartó rajongói bázisa van, akik a mai napig hajlandóak pénzt áldozni belépőkre, albumokra és egyéb zenekari csecsebecsékre. (Tudom, merchandise.) Persze az életben maradásért nem árt, ha egy olyan összetartó közösségnek vagy a tagja, mint jelen zenekarok és barátaik, akik az évek során a közös turnék alkalmával szépen összecsiszolódtak, és ahol lehet, segítik egymást. Fura is lett volna, ha nem együtt ünnepelték volna évfordulójukat. Bár volt, akinek ez már a sokadik 15-ös jubileumi bulija, de hát a fene se bánja.

Az Akváriumban a felújítás óta a fülünknek jóval élvezetesebb bármilyen koncert, de akkor érzed igazán a változást, ha egy jó kis rock/metál/punk bulit választasz szórakozásul. Van, akit kiráz a hideg, én viszont egyenesen imádom azt az érzést, amikor a mellkasodban a „dobmegabasszus” ütemére ver a szíved. Nos, ez a kívánságom szombat éjszaka maradéktalanul teljesült. Nem tudtam olyan messzire állni a színpadtól, hogy ne érezzem azt a lüktetést, ami egy ilyen bulinak nélkülözhetetlen eleme. Volt is nagy öröm és „bódottá” színpadon innen, kordonon túl. Részletek darabokban…

Minden rendes bulin kell egy hangulatot alapozó előzenekar, és ebben az esetben a még nem 15 éves, viszont friss második EPés Uzipovra esett a választás. Abszolút nem meglepő, hisz az utóbbi időben egyre több helyen futottam bele a bandába akarva-akaratlanul. Ezek alapján arra a rendkívül elmés megállapításra jutottam, hogy igen jó barátságot ápolnak a stílus neves képviselőivel, akik valószínűleg látnak bennük fantáziát, így érdemes odafigyelni a csapatra. A hármas felállásban működő, hivatalosan noise rockot játszó zenekar nem sokat törődik a körítéssel. A dalszövegek és a hangzás is olyan egyenes, mint a legrövidebb út. Nem kell azon töprengeni, vajon mire gondolhatott a költő, de talán pont ezért szerethető.

A szülinaposok sorát a metálosok egyik kedvence, a nem mellesleg Fonogram-díjas Insane nyitotta, akik az elmúlt 15 év alatt elfogyasztottak ugyan pár zenészt, de a lényeg nem változott. A néhány kivételtől eltekintve angol szövegekkel játszadozó Insane a tipikus fejrázós dalok nagymestere. Apró zavar az űrben a bevonuláshoz kiválasztott Lou Bega gigasláger, a Mambo No 5 megszólalása volt, de kezdek hozzászokni, hogy a metálosoknak is van humorérzéke. A banda korábbi énekesét Knapp Oszkárt beszippantotta a pesti közlekedés, ezért az utolsó pillanatban, az utolsó dalban sikerült beesnie a színpadra, így egy fél szám erejéig ő is kiereszthette a hangját. Mindenesetre az Insane tökéletesen uralta a színpadot, és az énekes frontember Tóth Bertalan bátran közeledett a rajongók felé, igaz, ő még megtartotta a tisztes távolságot.

Nem úgy a Fish! vezére Kovács Krisztián, akinél nem létezik koncert zenészsimogatóval egybekötött ősvegyülés nélkül, a kordon közelében álló rajongók legnagyobb örömére. Nagy kedvenceim a hazai élmezőnyből, és nem csak azért, mert a dalaik igen hatásosak, hanem azért is, mert minden egyes koncertjük felér egy vígjátékkal. Nem veszik túl komolyan amit csinálnak, és nincsenek nagy művészi elképzeléseik magukról, egyszerűen csak annyi a cél, hogy mulattatva mulassanak. Ennek jegyében persze a bevonulás sem volt egyszerű.

Frank Sinatra örökbecsű slágere a New York, New York dallamaira belibbenő zenekari tagok láttán szem nem maradt szárazon. Nem szoktunk hozzá a ing-nyakkendő-szövetnaci kombóhoz, de kifejezetten csinosak voltak a fiúk ebben a ruciban. André csokornyakkendője, Zsolti Elvis-imitátor lakkcipője, Matyi elegánsan befésült frizurája és Krisztián a hittérítő szerepében tetszelgő bibliaárus (ezt tőle loptam) figurája előre vetítette, hogy ez az este sem a világmegváltásról fog szólni. Ehhez képest nyomták le a bulit, és bár időnként nem tudtam eldönteni, hogy én vagyok alulöltözve vagy inkább ők túl-, az biztos, hogy innen is mosolyra húzódó szájszéllel távoztam. A Halaknál a bevonulóhoz kivonuló is társul, ami egy jó ideje már Joe Dassin Aux Champs Elysées című andalgós dala, ami szintén fura választás, de mégis működik.

Nem volt kérdés, hogy azt est fénypontja, a Subscribe zenekar koncertje lesz, hisz tulajdonképpen ez az egész buli az ő szülinapjuk miatt került reflektorfénybe. A leginkább szintén angol nyelven kommunikáló, ugyancsak Fonogram-díjas banda fellépései nem a visszafogott zenehallgatásról híresek. Tulajdonképpen azt csinálják, ami épp jólesik, és ebbe belefér a közönség közé vegyülve dalolászástól a rajongókon való szörfözésig minden. Igaz, ezt a fajta közvetlenséget csak Csongor Bálint engedi meg magának, a többiek addig a színpadon próbálnak maradandót nyújtani, például ezért is hasznos több szereplős bandában játszadozni. Az tény, hogy karizmáért Bálintnak sem kell a szomszédba ugrania, és gyanítom, hogy nélküle nem lenne olyan színes a produkció, de azért ne menjünk el szó nélkül a dalok mellett sem.

A Subi szerzemények azon ritka darabok közé tartoznak, amik élőben és album formájában is hatásosan működnek. Itt azért már a dalszövegnek is van komolyabb formája, ami az általam csak dallamos metálnak nevezett stílussal kiegészítve minden igényt kielégít. Nem véletlen, hogy az Álomtégla című dal nagy kedvence volt a Petőfi rádió hallgatóinak is. Igenis létezik olyan keményebb hangvételű zene, amit a média is bátran felvállalhat, és nem kell attól rettegni, hogy felháborodott hallgatók tömegesen rohamozzák meg a székházat felelősök után kutatva. A Subi erre a legjobb példa, és ehhez mérten rajongóik száma is folyamatosan emelkedik. 15 év nagy idő, elnézve a fészbúkon a tagok korai képeit óhatatlanul megmosolyogjuk a kezdeti szárnypróbálgatásokat, viszont azért a kitartásért, munkásságért, támogatásért, ami őket jellemzi, valóban megérdemelték a koncert végén a családtagok által ünnepélyesen átadott érmeket. A est legszebb pillanatát szintén Bálint produkálta, aki édesanyja nyakába borulva köszönte meg mindenkinek az elmúlt éveket. Nem sokkal később egy torta is előkerült rajta a 15-ös gyertyával, amit a zenekari tagok közösen fújtak el, majd egy rövid ráadással búcsúztak a velük együtt ünneplő közönségtől.

Végül, de semmiféleképpen nem utolsó sorban az Isten Háta Mögött lépett színpadra, akiket nem egyszerű befogadni. Aki először hallgatja, valószínűleg sikítva menekül. Aztán másodszor is. De sokadik alkalom után elkezded ízlelgetni, és egy idő után ráébredsz, hogy tulajdonképpen ez neked tetszik. Na, onnantól válsz a rabjává. Az IHM szövegvilága enyhén szólva nem egyszerű, ezért muszáj rááldozni néhány albumnyi időt, hogy beszippantson saját világába. Nem szeretnék túlzásokba esni, de igazából az IHM dalok többségét nyugodtan hívhatnánk megzenésített verseknek, még akkor is, ha sokszor a ritmust is nehéz követni, nemcsak a dallamot. Viszont ha már karizma – amiből elég bombát kaptunk szombat este -, akkor mindenképpen meg kell említenem az IHM frontemberének, Pálinkás Tamásnak néha idegesítő, néha imádnivaló, de mindenképpen szórakoztató affektálós előadásmódját, ami az utánozhatatlanul „gizda” beállások kíséretében védjegyévé vált. Ebben a felállásban még a mellette szerényen gitározgató - amúgy az Óriás frontembere - Egyedi Péter is eltörpül, ami lássuk be, nem kis teljesítmény. Ha valamire azt mondjuk, hogy alternatív, akkor ez az IHM-re tökéletesen passzol. Részemről valódi csodának tartom, hogy még a mai napig is rengetegen rajonganak értük, kíváncsiak a mondanivalójukra, köztük olyanok is, akik a kezdetekkor még az óvodában énekelgették a gyerekdalokat. Isten tartsa meg jó szokásotokat!

A zenekaroknak pedig boldog szülit és még minimum ugyanennyi alkotásban gazdag évet kívánunk!


Képtár

  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36647
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36648
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36649
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36650
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36652
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36653
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36654
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36655
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36656
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36657
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36658
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36659
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36660
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36661
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36662
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36663
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36664
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36665
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36666
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36667
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36668
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36669
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36670
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36671
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36672
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36673
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36674
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36675
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36676
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36677
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36678
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36679
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36680
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36681
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36682
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36683
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36684
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36685
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36686
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36687
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36688
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36689
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36690
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36691
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36692
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36693
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36694
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36695
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36696
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36697
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36698
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36699
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36700
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36701
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36702
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36703
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36704
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36705
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36706
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36707
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36708
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36709
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36710
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36711
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36712
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36713
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36714
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36715
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36716
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36717
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36718
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36719
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36720
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36721
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36722
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36723
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36724
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36725
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36726
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36727
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36728
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36729
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36730
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36731
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36732
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36733
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36734
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36735
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36736
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36737
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36738
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36739
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36740
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36741
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36742
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36743
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36744
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36745
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36746
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36747
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36748
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36749
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36750
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36751
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36752
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36753
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36754
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36755
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36756
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36757
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36758
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36759
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36761
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36762
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36763
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36764
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36765
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36766
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36767
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36768
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36769
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36770
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36771
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36772
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36773
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36774
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36775
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36776
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36777
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36778
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36779
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36780
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36781
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36782
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36783
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36784
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36785
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36786
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36787
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36788
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36789
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36790
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36791
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36792
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36793
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36794
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36795
  • Egy csendes és szolid szülinapi zsúr margójára – 15 éves zenekarok bulija az Akváriumban kép 36796
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek