2015. Sep. 19. - 2015. Sep. 19

"...Hogy Mások Élhessenek" Családi nap a Légimentősökért! Jótékonysági rendezvény.


Programok:

Megyeháza (Miskolc, Városház tér 1.):

11. 00 Fotókiállítás megnyitó. A kiállítást megnyitja Török Dezső, a BAZ Megyei közgyűlés elnöke.

Repülőtéri Programok:
11.00 Gyermek és Családi program Karcsi bácsival
12.30 Megnyitó
            A rendezvényt megnyitja Csöbör Katalin országgyűlési képviselő
13.00 Hell Miskolci Judo Club
13.35 Rendőrség-Katasztrófavédelem- OMSZ-légimentők bemutató
14.15 Rugóláb akrobatikus Rock & Roll
15.00 Hernádvölgye Néptáncegyüttes
16.00 Viharmadarak
18.00 DENIZ
19.00 Eperjesi Erika és Jenei Gábor

A Magyar Légimentésért Alapítvány bemutatása.
Járási Népegészségügyi Hivatalszervezésében egésznapos  Egészségügyi szűrések.
Egy esély Civilszervezet: Gyermekek részére kreatív sarok és arcfestés
Borsod Megyei Repülőklubb repülési lehetőségei.
Gyermekek részére Vurstli!

A rendezvény ingyenes!

Ezen rendezvényünk egy Civil kezdeményezésként indult, mely közben társadalmi összefogássá nőtte ki Magát. Ez elmúlt 2 hónapban lázas munka folyt, minek eredményeképpen 2015. szeptember 19-én, Miskolcon „… Hogy Mások Élhessenek” címmel megvalósul rendezvényünk.

Civil kezdeményezésként, a Miskolci Légimentő Bázis életébe történt betekintést követően határoztam el, hogy a légimentők munkáját bemutatom a civil lakosság számára.

A rendezvényt megelőzően a Magyarországi Légimentés (1958-2015) történetéből fotókiállítás nyílik a Miskolci Megyeháza épületében, melyet Török Dezső a BAZ. Megyei Közgyűlés elnöke nyit meg. A kiállítás A Magyarországi Légimentés történetét-, valamint ezen belül pedig a Miskolci Légimentőbázis 15 évét, a mentésben dolgozók – munkában töltött – életét mutatja be. A kiállítást vándorkiállításként kívánjuk továbbvinni, hogy bejárja majd az egész megyét.

A rendezvényünket a Miskolci repülőtéren tartjuk, melynek háziasszonya Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. 

Nem szeretnénk ha ez a rendezvény csak egy egyszeri esemény lenne, terveink szerint Magyarország valamennyi légimentőbázisán lesz egy ilyen nap, mely Róluk szól, és így a fotókiállítás anyaga pedig kiegészül majd az azon bázis életének képeivel is.

programok szerint a fotókiállítás megnyitójára Miskolc Megyeháza épületén 2015. szeptember 19-én (szombat) 11 órai kezdettel, majd a rendezvény megtartására párhuzamosan a Miskolci Repülőtéren szintén 11.00 órai kezdettel kerül sor.


Jegyek:
September 19.
16:00
Deniz koncert
Nagyszínpad
September 19.
18:00

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek