Pécs 2014. Dec. 30. (21:00)

30y, vendég: Cante Diem


30y, vendég: Cante Diem

Mit is írjunk városunk egyik legikonikusabb bandájáról, akik közül gyakorlatilag minden tag személyes jó cimboránk, ráadásul még focizni is jártunk velük közösen? Talán azt, hogy jó érzés lesz velük zárni az idei szezont. Az előszilveszteri koncertjüket tekintve talán a legfontosabb, hogy a tavalyi Szentimentálé turnéjukat befejezve, idén újra visszatértek a rock’n’roll borostásabb formájához, aminek mi nagyon örülünk. Az év utolsó előtti napjáig történő várakozást tekintve az a legüdébb hír, hogy a zenekar idén egy ingyenesen letölthető kislemez sorozattal jelentkezik, melyből ez idáig kettő már elérhető az ‘ipszi honlapján. A nosztalgiát tekintve pedig: tudtátok, hogy már 10 év telt el az első lemezük, az Egy perccel tovább megjelenése óta?!

Az idei koncertszezonját nálunk zárja a 30Y, ám előtte még egy fontos mérföldkövet maguk mögött hagynak: az évre tervezett harmadik kislemezük novemberben jelenik meg, úgyhogy az Est Caféba érve már biztosan számíthatunk a legújabb csemegékre is. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kislemezek a honlapjukról ingyen letölthetőek, így a lehetőség adott, hogy a friss számok szövegeit is megtanulhassuk, hogy puskázás nélkül együtt énekelhessük őket Beck Zolival. Decemberben tehát várunk mindenkit sok-sok szeretettel az ‘Ipszi előszilveszteri évzáró koncertjére!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek