Budapest 2016. Nov. 30. (19:30)

Advent a Magnificattal


Advent a Magnificattal

A Liszt-díjjal és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Szebellédi Valéria karnagy által 1990-ben alapított gyermekkar utódegyüttese, a Magnificat Kórus 2009 óta működik jelenlegi formájában.

Tagjai az Erkel Ferenc Általános Iskola zenei tagozatán végzett egykori diákok. Műsorukban felcsendülnek, régi és új, ismert és kevésbé ismert adventi és karácsonyi dallamok, kórusművek, többek közt Kodály Zoltán, Gustav Holst, Claude Debussy, Kocsár Miklós és Gyöngyösi Levente alkotásai, a vendégművészek, a Fővárosi Operettszínház és a Madách Színház művészei pedig meglepetéssekkel is várják a közönséget.

A koncert a NuMuvee Kft. támogatásával valósul meg.

Rendező: NuMuvee Kft.

Vezényel: Szebellédi Valéria

Közreműködők:

Peller Anna
Nádasi Veronika
Posta Victor
Bardóczy Attila
Szefcsik Boldizsár
Vox Caelestis Vegyeskar
Anima Musicae Kamarazenekar (művészeti vezető: G. Horváth László)

Alkotó:

Nádasi Veronika - rendező

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek