Budapest 2015. Nov. 20. (20:00)

Ági és a FIúk: Kontroll Csoport műsor, ef Zámbó HDB A.E. Bizottság műsor


Ági és a FIúk: Kontroll Csoport műsor, ef Zámbó HDB A.E. Bizottság műsor

A nyolcvanas évek szerelmeseinek mindenképpen izgalmasnak ígérkezik ez az este, ahol két legendás zenekar dalai elevenednek meg az utódzenekarok és vendégeik előadásában.

A Kontroll Csoportot 1980 nyarán Bárdos Deák Ági, Hajnóczy Csaba és Kisstamás László alapította. A zenekarhoz később többen is csatlakoztak. A Kontroll Csoport rövid idő alatt mindent elért, amit egy lázadó zenekar akkoriban elérhetett. Dalaik befészkelték magukat az agyakba, és másolt kazettákon, kiadványokon újabb és újabb generációk ismerték meg ezeket a dalokat. Bárdos Deák Ági, a zenekar énekesnője hosszú évek óta az Ági és Fiúk frontembere, most ők fogják előadni ezeket a legendás dalokat, vendégek segítségével. 

A Bizottság 1979-ben alakult, tagjai a szentendrei Vajda Lajos Stúdió képzőművészei közül kerültek ki. Szabadidő-zene, határozták meg önmaguk műfaját. Ebben minden benne volt. Hogy nincsenek külső kényszerek, korlátok, kötöttségek, kötelezettségek: csak az irányít, ami belülről jön. Azt, hogy egészen pontosan mi fog történni, nem lehetett kiszámítani. A zenekar tagja volt ef Zámbó István is, aki a mai napig az ef Zámbó Happy Dead Band nevű zenekarával koncertezik. Most ők vállalták, hogy előveszik a régi Bizottság dalokat, és meglepetésvendégekkel előadják azokat.

A koncertek után DJ  Bence a legjobb hazai és nemzetközi dalokat játssza majd a ’80-as évekből.

 Jegyek elővételben 1800 Ft-ért válthatók a G3 jegypénztárában.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/889364287818527/

www.godorklub.hu

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek