Budapest 2016. Dec. 03. (10:00)

Alma együttes Mikulás koncertje


Alma együttes Mikulás koncertje

Mikulás koncert az Alma együttessel!

Az Alma együttes Magyarország  a legnépszerűbb gyermek zenéket játszó együttese, december 3-án 10 órától fergeteges Mikulás koncertet ad.  A műsorban nemcsak az ünnephez kapcsolódó dalokat, de az együttes legnagyobb slágereit is hallhatják a gyerekek és az őket kísérő szüleik.

Gyertek el és bulizzatok az Almával és talán a Mikulást is meglátogat Benneteket előbb!

Az Alma együttesről: A 17 éve alakult együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

Kedves Szülők!  A 0 - 3 év kor közötti gyermekek részére ölbe ülős jegy váltható 500,- Ft / db áron. Ezeket az ölbeülős jegyeket online nem lehet elérni, kizárólag személyesen elővételben a Belvárosi Színház szervezésén (VII. kerület, Dohány u. 1/a.) vagy az előadás napján a Budapest Kongresszusi Központ pénztárában lehet megvásárolni. Egy felnőtt egy ölbe ülős jegyet vehet, a vásárlásához szükséges bemutatni a helyre szóló jegyeket.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek