Budapest 2015. Dec. 06. (11:00)

Alma együttes Mikulás napi koncertje


Alma együttes Mikulás napi koncertje

Várjuk közösen a Mikulást az Alma együttessel!

Az Alma együttes Magyarország  a legnépszerűbb gyermek zenéket játszó együttese, december 6-án 11 órától fergeteges Mikulás napi koncertet ad.  A műsorban nemcsak az ünnephez kapcsolódó dalokat, de az együttes legnagyobb slágereit is hallhatják a gyerekek és az őket kísérő szüleik.

Gyertek el és bulizzatok az Almával és talán a Mikulást is meglátjátok!

Kedves Szülők!  A 0 - 3 év kor közötti gyermekek részére ölbe ülős jegy váltható 500,- Ft / db áron. Ezeket az ölbe ülős jegyeket online nem lehet elérni, kizárólag személyesen elővételben a Belvárosi Színház szervezésén (VII. kerület, Dohány u. 1/a.) vagy az előadás napján a Budapest Kongresszusi Központ pénztárában lehet megvásárolni. Egy felnőtt egy ölbe ülős jegyet vehet, a vásárlásához szükséges bemutatni a helyre szóló jegyeket.

Az Alma eggyüttesről: A 17 éve alakult együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket. A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek