Pécs 2014. Oct. 24. (20:00)

Alvin és a Mókusok + Junkies + Magic Cats Rockabilly Trió


Alvin és a Mókusok + Junkies + Magic Cats Rockabilly Trió

Igyekszünk egy kis fesztivál hangulatot is csempészni az őszbe, úgyhogy az október 24-ét ezennel hivatalosan is tomboló péntekké nyilvánítjuk.

Ennek megfelelően olyan zenekarokat hívtunk a Pécsi Est Caféba, akik az élő fellépéseikkor rendre lerobbantják a plafont, még akkor is, ha szabadtéri koncertet adnak. Nevezetesen, velünk lesz az Alvin és a mókusok, a Junkies és a Magic Cats Rockabilly Trio.
Az Alvin és a mókusok már túl van a huszadik születésnapjának ünneplésén. Az eltelt idő alatt pedig egy egyszerű garázszenekarból abszolút közönségkedvenc punk-rock formációvá váltak. Szókimondó szövegeikkel hamar megjegyezték a bandát, a jellegzetes Alvinos hangzásvilág és színpadkép azonban akkor kristályosodott ki igazán, amikor Csoma Viki basszusgitáros is belépett a bandába. A néhol metálba, néhol ska-ba hajló punk-rock pedig nem ereszti az embert – ha egyszer megszereti, örökre rajongó marad, így a közönség soraiban náluk megszokott, hogy a pelyhedző szakállú tinédzserek és a már őszülő negyvenesek együtt buliznak. A banda legújabb, A bölcsek meg hallgattak! című albuma novemberben fog megjelenni, így talán arra is számíthatunk, hogy az új korongról is eljátszanak nekünk pár dalt.
Hazánk egyik legszínesebb zenekara, a glam kinézetéről és profi, lelkes, slágeres punkmetáljáról híres, 1994 végén alakult Junkies mára túl van a tizedik nagylemezen – Legfrissebb albumuk, a 2012-es Mi van veled? Semmi? – egy Váll- lógatás albumon és számtalan sikeres koncerten, szakmai elismerésen. Töretlen sikerrel járják az országot, egyre több rajongót szerezve, vagy épp nosztalgiára hívva azokat az arcokat, akik mára slágerré vált nótáikon nőttek fel, s jó érzéssel tölti el őket, hogy még mindig élőben hallhatják egykori kedvenceiket, mert bizony a Junkies dalain majdnem egy teljes generáció nőtt fel. Laza és ütős punk- rock – Mötley-től a Pistols-ig.
Az este felvezetője a Magic Cats Rockabilly Trio lesz, és korántsem meglepő módon rockabillyt fognak játszani. A 2008-as alakulásuk óta kiadtak egy nagylemezt, 2011-ben elnyerték az év felsőoktatási zenekara címet és rengeteg koncerttapasztalatot szereztek, hiszen az ország összes szegletét és szinte minden fesztiválját bejárták már. A húzós gitár riffekkel, csattogó bőgővel és
feszes ütemekkel pedig egy pillanat alatt be fogják melegíteni a közönséget.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek