Budapest 2016. Nov. 12. - 2016. Nov. 13

AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW plusz PROFI FOTO


AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW plusz PROFI FOTO

Két kiállítás egy helyen Budapesten

Tradició volt, hogy évente minden ősszel találkozót hírdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék, és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál. Igy tervezte idén is a Marriott Budapest szállóban szerveződő kiállítás bonyolítója is, de egy váratlan ötlet kapcsán, amihez az idei EISA díjak átadási ünnepsége is hozzájárult, most a fotótechnikai berendezések is helyet kapnak a bemutatón.

Az Audio Video Trend & Hifi Show eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A dunaparti Marriott szálló termeiben, és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. A szálloda báltermei viszont közel 1000 nm –en most a fotózás híveit várják, elsősorban azokat, akik nem valami fotós bulira, hanem a műfaj profi elsajátítását segítő rendezvényre kíváncsiak.

 

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, és a rendezők minden idők egyik legjobb kiállítására készülnek. A kiállításon most is láthatunk majd Ultra HD 4K vetített képet, ítt lesznek a világ legdrágább hifi és high-end berendezései, amelyek kiállítói területe idén 30% -kal nőtt a tavalyihoz viszonyítva. Külön termet kapnak az idei EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb, audio és fotós kamerái, objetívjei, és különleges élményben lesz része a látogatóknak, ugyanis megtekinthetik Borsi Flóra fiatal magyar fotóművész világszerte sikeres Animeyed cimű sorozatát, ami Magyarországon egyenlőre csak ezen a hétvégén lesz látható Budapesten.

A 17. Audio Video Trend és Hi-fi Show évek óta nagy fejlődésen ment keresztül. Ehhez most hozzjárul az I. PROFI FOTO kiállítás is, aminek helyszine a budapesti Marriott szálló, ami méltó helyet biztosít partnereinek és a látogatónak ahhoz, hogy találkozzanak a legmodernebb audio és video berendezésekkel, és megismerjék a legnagyobb fotós márkák újdonságait ezen a hétvégén.

Külön szenzáció az is, hogy a két kiállítást egy belépővel lehet meglátogatni, pestiesen szólva az érdeklődő két legyet üthet egy csapásra, ráadásul kedvezményesen.

Online regisztráció esetén a látogatók 30%-os belépési kedvezménnyel látogathatják a két rendezvényt, amit a www.audiovideo-trend vagy a www.fotovideo.hu weboldalakon tudnak igényelni. A 17. AV Trend és Hifi Show valamint az I. PROFI FOTO kiállítás, akár egy családi programnak is beillik, ami kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik az igazán jóminőségű kép és hang varázsát, és kézbe vehetik a legújabb profi kamerákat, sőt fotózhatnak is vele. Önt is szívesen várjuk, töltsön egy kellemes hétvégét velünk az otthoni szórakozás nagy ünnepén november 12/13 –án a Mariott szállóban.

Valamennyi kedvezmény CSAK és KIZÁRÓLAG előzetes online regisztrációval vehető igénybe!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek