Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
fenyő

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
10193Koncert
2945Előadó
1386Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Na, milyen volt Afrika? Ünnepi KFT...
Na, milyen volt Afrika? Ünnepi KFT... A KFT zenekar egyik legnagyobb slágerének, az Afrikának a születésnapját ünnepli a Parkban. A bulin vendégművészek is csatlakoznak az ünnepléshez.
Akár péntek: Back II Black-buli az...
Akár péntek: Back II Black-buli az... Tavasszal már bemutatkozott az Orfeum színpadán Bebe, most azonban zenekarával együtt készül az Erzsébet körúti szórakozóhelyre: a Back II Black először lép fel a pesti mulatóban pénteken.
Pásztor Anna szenzációs...
Pásztor Anna szenzációs... Pásztor Anna Körmenden, az AlteRába Fesztivál nagyszínpadán jelentette be, hogy Joss Stone közös produkcióra kérte fel zenekarát.
Az éjszakai fürdéstől az utolsó...
Az éjszakai fürdéstől az utolsó... Bár az előző év szlogenje („Nem kell a szlogen”) verhetetlennek tűnik, az idei „Szakadj ki!” sem rossz. A kiszakadás most is többnyire Budapestről történik: a Bániktó a Sirály és egyéb emblematikus fővárosi kulturális befogadóterek vidékre települt fesztiválja. Sportolási lehetőségekkel és gyermekprogramokkal,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek