Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Miklós születésnapi koncert

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
12067Koncert
2980Előadó
1423Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Londonban szabotáltak, pár nap...
Londonban szabotáltak, pár nap... Már csak két hét van hátra, hogy Corey Taylor bandája, a Slipknot 11 év után visszatérjen Budapestre és február 5-én lehengereljék magyar rajongóikat.
"E hangok itt a múlt hieroglifái,... Január 21-én a MOM Kulturális Központban rendhagyó keretek közt idéztük meg együtt Cseh Tamás szellemét, örökségként hátrahagyott dalain keresztül. A Get Closer névre keresztelt rituálé házigazdája az a három fiatalember volt, akik eredetileg a méltán népszerű Vodku zenekar oszlopos tagjai, ám ezúttal zseniális...
A teljesség felé – itt a Szabó...
A teljesség felé – itt a Szabó... A Szabó Benedek és a Galaxisok idén tavasszal jelenteti meg az A legszebb éveink című második nagylemezét, melyről most meghallgatható az első új szám, amihez készült egy hangulatos klip is.
Túl szép, amit te mondsz –...
Túl szép, amit te mondsz –... A Máté Péter életművét feldolgozó, Vagy mindent, vagy semmit című est alatt Farkas Gábor Gábriel hangján szólalnak meg a legendás zeneszerző-előadóművész legismertebb és ritkábban hallható dalai. Legközelebb január 29-én perdülnek táncra a lelkek és a lábak az Orfeum, a pesti mulatóban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Daily Hold
Daily Hold1 Koncert
Moonflower
Moonflower 1 Koncert
Rock Szakkör
Rock Szakkör1 Koncert
 
Új koncert helyszínek